SEO
Vi løfter din virksomhed op i den digitale superliga!


SCROLL

SEO Herning

Har du problemer med at få kunder i din biks i Herning? Hvad enten der er tale om en fysisk butik eller en webshop? Så gemmer der sig et stort potentiale i at blive fundet øverst i Google, når folk søger efter dine produkter eller ydelser.

Topplaceringer i Google kommer ikke af sig selv. Det kræver benhård optimering af din hjemmeside, så Google klart og tydeligt forstår, hvad DIN virksomhed tilbyder. Du har med andre ord brug for søgemaskineoptimering (SEO), og det vil vi hos WeMarket meget gerne hjælpe dig med.

Vi har stor erfaring med SEO for en bred palet af virksomheder – store som små – og qua vores geografiske placering og oparbejdede kompetencer, består vores kundeportefølje i overvejende grad af virksomheder fra Herning. Skal vi også hjælpe dig?

SEO giver trafik og salg!

Man kan ikke undervurdere betydningen af at indtage topplaceringer i Google. Langt størstedelen af dine potentielle kunder bruger søgemaskiner til at indsamle information om, hvor de skal købe det ønskede produkt eller den ønskede ydelse. Medmindre du er en mastodont, er det de færreste, der går direkte ind på din hjemmeside og handler. Ofte søger de efter produkter og ydelserne i Google. Dukker du op som det første resultat, er der overvejende sandsynlighed for, at de vælger din virksomhed.

Google værdisætter din hjemmeside ud fra en lang række parametre, og derfor kræver det et indgående kendskab til Googles algoritme, så man kan sætte ind dér, hvor det giver resultater. Giver det først resultater, og bliver din hjemmeside konsolideret i toppen på konkurrenceprægede søgeord, vil du med al sandsynlighed tiltrække mere trafik – er dine produkter samtidig konkurrencedygtige på pris, kan du forvente markant mere salg.

Lokal SEO – Få kunder i Herning til at vælge DIG!

Hos WeMarket kender vi alt til Herning. De fleste af os bor i byen, og vi er derfor fuldt ud opdateret på dynamikken i erhvervslivet. I Herning har innovation altid været i højsædet, og i Herning sker der virkelig noget. Derfor er det altid en fornøjelse at arbejde for mere end 200+ virksomhed, som primært hører til i det midtjyske. Mange virksomheder med base i Herning er udmærket er klar over, hvordan fremtidens markedsføring bør prioriteres.

Alligevel har mange stadig uudnyttede potentiale i form af søgeord eller fraser, som efterspørges nationalt eller lokalt i Herning, som man ikke findes på. Måske pga. manglende indsats eller viden.  Hos WeMarket vil vi gerne være behjælpelige med både indsats og viden og vi vil sætte en ære i at få endnu en herninggensisk kunde.

Vi vil i så fald arbejde hårdt for, at dine potentielle kunde vælger din virksomhed i Herning fremfor dine lokale konkurrenter. Og så gør det ikke den mindste forskel, om du er frisør, tømrer, tøjbutik eller noget helt andet. Vi har erfaring med alle typer af kunder.

Hos WeMarket hjælper vi med…

Hvis du vælger os til at varetage din SEO, kommer vi hele vejen rundt om din hjemmeside. Vi sørger for, i tæt dialog med dig, at indholdet på hjemmesiden er unikt, informativt og i overensstemmelse med Googles anbefalinger – uden at det går på kompromis med brugeroplevelsen. Vi foretager en teknisk analyse af sitet og udbedrer manglerne og dernæst sørger vi for at opbygge en stærk linkprofil. Det vil sige, at vi får andre stærke domæner til at pege ind på din hjemmeside. Det ser Google som en slags anbefaling, hvilket er en afgørende faktor, når du skal op i søgeresultaterne.

Er nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så tøv ikke et sekund med at kontakte os.

I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 20% organisk vækst fra Google

I mit virke har jeg samarbejdet med flere forskellige bureauer, som allesammen bryster sig af at være gode til SEO. WeMarket er med 100% sikkerhed de dygtigste, jeg har arbejdet sammen med.

WeMarket har, i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet.

Vil du i toppen af Google?

Med fødderne plantet i den midtjyske muld arbejder vi hver dag sten hårdt for at leverer de bedste resultater til vores kunder i Herning og omegn. Vil du med på a-holdet inden for søgemaskineoptimering og til tops i Google? Udfyld formularen

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk