Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Haderslev

Vi kan arbejde med lokalfokuseret SEO for virksomheder i bl.a. Haderslev. Så hvis din virksomhed er baseret i Haderslev, kan vi også hjælpe dig.

Når vi samarbejder med dig om SEO-indsatsen, så lytter vi til dine krav, ønsker og behov, og så kommer vi med vores bud på, hvordan du bedst muligt kan ændre større eller mindre ting på din hjemmeside, så du kan øge den organiske trafik til den.

Den organiske trafik kommer ofte fra søgninger i Google. Og da disse søgninger er guld værd, så kan du dermed få del i den indtjening, som ligger blandt de virksomheder, der ligger i toppen på de søgeord og søgefraser, som også vil være relevante for din virksomhed.

SEO er en engelsk forkortelse, og den står for Search Engine Optimization. På dansk kaldes dette enten blot for SEO eller søgemaskineoptimering.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Mangler du kunder i Haderslev? Så invester i SEO

Haderslev er et alsidigt område med borgere og besøgende, som kan blive kunder hos dig. Måske har du allerede et godt kundegrundlag, men det er nok de færreste virksomheder, som siger nej tak til at få mere trafik ind på deres hjemmeside og dermed også en større chance for en god indtjening.

Der er grænser for, hvor stor rækkevidde/effekt en avisannonce eller et radiospot har. Desværre er antallet af kunder, som køber services eller ydelser på baggrund af reklamer og radiospots faldende. Dette er dog en god nyhed for dig som virksomhed, da du har mulighed for at få en stor effekt af en målrettet SEO-indsats. Vi hjælper dig meget gerne med at få styr på den Haderslev-fokuserede SEO, sådan at du kan øge din synlighed over for potentielle kunder. Når kunderne først har kendskab til dit firmanavn, så er der større chancer for, at de går direkte ind på din hjemmeside ved fremtidige køb.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

Når du hyrer et marketingbureau, der er specialister i SEO, så kan du forbedre din rangering i Google. Og jo højere din hjemmeside ligger i resultaterne, jo større er sandsynligheden for, at potentielle kunder vil klikke på dit link. Tallene for hvor mange der klikker på første-, anden-, tredjepladsen og så videre ændrer sig over tid, men generelt kan du regne med, at førstepladsen får over 25 % af klikkene. Dernæst får andenpladsen kun omkring 15 % af klikkene, mens tredjepladsen blot får omkring 10 %. Det kan dermed betale sig at ligge allerøverst i Google.

Det kan vi hjælpe dig med. Hos WeMarket er vi nemlig skarpe til at arbejde med organisk SEO. Derfor koster denne form for SEO ikke penge for dig per klik, og du slipper derfor med at skulle betale en engangssum til os for at hjælpe dig med at optimere din hjemmeside i forhold til Google.

Da effekten af en stærk SEO-indsats kan ses direkte på en forbedret bundlinje, giver det god mening at investere i denne form for marketing. Det kan enten være i stedet for traditionel markedsføring eller som supplement hertil. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74