Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Fredericia

Fredericia er kendt for sine volde og lige gader. Fredericia by og Fredericia kommune er et ret stort område, hvor du både finder handelsvirksomheder, industri, webshopfirmaer, skoler, efterskoler, plejehjem og selvfølgelig private boliger og lejlighedskomplekser.

Der er kort sagt mange potentielle kunder med vidt forskellige karakteristika. Hvis din virksomhed i Fredericia tilbyder services eller produkter, som appellerer til en bestemt kundegruppe, og som især er baseret på kundens geografi, så har du brug for SEO-specialister, som formår at målrette din SEO mod et afgrænset geografisk område.

Det kan vi hos WeMarket. Vi kan nemlig både hjælpe dig med at arbejde på SEO på et overordnet niveau, ligesom vi kan dykke ned i de detaljer, som er relevante for lige netop Fredericia og omegn. Denne fokuserede SEO-indsats vil helt sikkert have en positiv indflydelse på din rangering i Google. Så hvis du gerne vil have, at kunderne søger på deres bynavn og den service eller de produkter, som du tilbyder, så kan vi hjælpe dig. Vi kan både arbejde med direkte søgninger og organiske søgninger baseret på de besøgendes lokation.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Hvorfor vælge WeMarket til SEO i Fredericia?

Vi kan hjælpe dig med at blive synlig i Google, uanset hvilken type virksomhed du driver. Vi kan hjælpe alt fra frisører og tømrere til tøjbutikker og servicevirksomheder. Når en virksomheds speciale er fokuseret på et begrænset lokalt område, så øger du sandsynligheden for, at kunderne besøger din hjemmeside. Hvis du har en fysisk forretning, kan du også få flere kunder i din fysiske butik ved at gøre folk opmærksomme på, at den eksisterer.

I Fredericia kan du enten investere i traditionel markedsføring med avisannoncer, TV-reklamer og radiospots, som måske har den øgede effekt, eller også kan du investere i online marketing.

Når din Fredericia-baserede virksomhed fokuserer på SEO, slår du to fluer med et smæk. Du øger nemlig din brand awareness over for kunderne, og du øger dermed også dine chancer for at få en større indtjening. Hvis dine potentielle kunder kun finder dine konkurrenter, når de søger efter en bestemt service eller et specifikt produkt, så går du glip af salg.

Det første skridt i forhold til SEO er at ligge i toppen af søgeresultaterne. Og når din hjemmeside først er kommet til tops, handler det om at få dem igennem processen hele vejen til køb.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

At købe et produkt eller en serviceydelse er nok noget, en kunde sjældent gør spontant ved at finde den første og den bedste virksomhed. Men hvis du investerer penge i at få din virksomhed højt op i Google, så kan kunder i Fredericia nemmere finde dig. Og når der er styr på SEO’en, så kommer kunderne.

Derfor handler det både om at lave SEO, der får dig til tops, og at have en god hjemmeside, der er overskuelig og nem at bruge, og som kan levere det produkt eller den service, som vedkommende søgte efter.

Vi hjælper dig gerne med at optimere processen, sådan at besøg på din hjemmeside resulterer i ordrer/leads.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74