Et SEO bureau, der kan sit kram. Vil du ha’ et?

WeMarket arbejder med SEO for en lang række danske og internationale kunder, som har topplaceringer på Google.

SEO Aabenraa

Hvis du gerne vil være top of mind hos dine kunder, potentielle kunder og mulige samarbejdspartnere, så er det vigtigt at investere tid og penge i SEO. God SEO er nemlig altafgørende for, om din hjemmeside klarer sig godt i Googles søgeresultater eller ej.
Hos WeMarket hjælper vi alt fra store industrivirksomheder til mindre håndværksfirmaer, enkeltmandsvirksomheder og mange andre. Når du samarbejder med os om at optimere din hjemmeside, så får du hjælp til mere end blot søgeordsanalyse og optimering af content på din side. Du får nemlig også forslag til bl.a. forbedringer af hjemmesidestrukturen, brugervenligheden, linkbuilding og hastighedsoptimering.
Driver du virksomhed i Aabenraa og mangler et godt marketingbureau inden for SEO, så er vi den oplagte samarbejdspartner.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Teknisk website analyse

Klaveret skal spille. Det skal teknikken også og det sørger vi for.

Hastighedsoptimering

Google belønner hurtige hjemmesider.

Struktureret data

Én ting er at ligge i toppen, men du skal også have klikket.

Søgeordsanalyse

Resurserne skal bruges på de søgeord, dine potentielle kunder bruger.

On-page optimering

Tekst, rich media & konverteringsoptimering.

Linkbuilding

Vi skaffer både stærke og brancherelevante links

Lokal SEO

Bliv fundet i toppen, når der søges lokalt på Google

International SEO

Google er også populært i udlandet

Online Reputation Management

Findes der positive historier og anmeldelser, når man Google dit navn?

Quote

Navn

AUBO

30% organisk vækst

Africa Tours

20% organisk vækst

Spektrumshop

364% organisk omsætning

Øg din indtægt ved at lave snævrere SEO

Forestil dig, at du gerne vil markedsføre dit produkt eller din service til alle borgere i Danmark, uanset hvor de bor. Forestil dig dernæst, at din hjemmeside rent faktisk kommer op som et af de første søgeresultater i Google. Så er det ønsketænkning at forvente, at alle klikker på lige netop din hjemmeside, og at de også går gennem hele processen fra interesse fra køb.

Det er nok ikke særlig sandsynligt, at potentielle kunder, der er bosat på Sjælland for eksempel, vil ende med at købe et produkt eller en service hos dig, hvis du opererer inden for et fag- eller produktområde, som er afhængigt af, at der ikke er så stor afstand mellem dem og dig.

Derfor kan det give mere mening at fokusere på optimeret, lokal SEO i stedet for at prøve at indfange alle potentielle kunder. Ligesom med så mange andre ting, giver det dermed mening at investere i at markedsføre sin virksomhed mod kunder i Aabenraa i stedet for at skyde med spredehagl. Hvis du markedsfører dig selv over for alle, har det desværre begrænset effekt.

Hos WeMarket hjælper vi dig med at få kvalitet frem for kvantitet. Vi tror nemlig på, at det er bedre at lave fokuseret SEO og dermed få bedre leads end at markedsføre sig bredt og få en begrænset CTR (click-through-rate).

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom i toppen af Google nu!

Vi gør din hjemmeside synlig med søgemaskineoptimering og konverterer dine besøgende til nye kunder. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Søren Orluf, Vækstpartner E-mail: kontakt@wemarket.dk Telefon: 71 99 34 74

Boost din virksomhed med SEO

SEO kan generelt hjælpe dig og din virksomhed. SEO kan nemlig – når den er udført optimalt – forbedre din indtjening og øge kendskabet til din virksomhed. Som erhvervsdrivende i Aabenraa kan du have glæde af at lave overordnet SEO-arbejde, men du kan i høj grad også få mange fordele ved at indsnævre dine SEO-indsatser ift. dit lokalområde.

Hvad enten du gerne vil have SEO, der både tager udgangspunkt i Aabenraa og dine ydelser/produkter, så kan du samarbejde med os og få fuld valuta for investeringen. At arbejde med SEO er ikke gratis, men det er en værdifuld investering, da topplaceringen i Google får mere end 25 % af trafikken.

Vi kan hjælpe dig med at komme til tops i Google enten på nationalt eller lokalt plan, og det er helt op til dig, om du vil have den ene eller anden SEO-indsats. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig med:

Lokal SEO

Hastighedsoptimering

Struktureret data

Søgeordsanalyse

Online Reputation Management

Tekstforfatning

SEO analyse

Teknisk SEO

Linkbuilding

YouTube SEO

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74