Shop på Amazon med dit Snapchat kamera

4. oktober 2018

Snapchats ypperste feature er kameraet, som bruges af over 191 millioner mennesker hver dag. Et væld af filtre, og muligheden for at tilføje tekst og tegninger har gjort snapchat til en meget populær platform til deling af foto og video. Nu føjer Snapchat en ekstra funktion til kameraet, som gør det muligt for brugere at shoppe via Amazon. 

Det helt specielle er, at funktionen ikke er baseret på annoncer, som vi kender det fra Facebook og Instagram. I stedet er den nye funktion bygget op omkring et visual search tool, som gør det muligt for dig, lynhurtigt, at købe de sko eller den jakke du kigger på gennem dit kamera. Det eneste du skal gøre er at pege kameraet mod den vare du ønsker at købe, holde din fingeren på varen eller stregkoden og straks præsenterer Amazon deres bedst mulige match, direkte på din skæm.

 

 Snapchat

 

Hvis Amazon ikke genkeder objektet som en vare i deres sortiment, kommer de med alternative forslag.

Visual search synes som en oplagt vej at gå for Snapchat, hvis DNA jo er baseret på, at tingene hurtigt forsvinder igen, hvilket gør det vanskeligt at annoncere. Desuden samler Snapchat ikke ret meget data om deres brugere og deres adfærd, sammenlignet med Instagram og Facebook, og det gør det sværere at målrette evt. annoncering. Kameraet er Snapchats primære feature og det giver rigtig god mening at satse på at udvide den til glæde for brugere, Snapchat selv og Amazon.

For fremtiden vil Snapchat ikke bare være en social platform, hvor man interagerer med sine relationer, Snapchat bliver en portal til en større online verden og et shopping-værktøj. Lige nu testes funktionen blandt en mindre gruppe amerikanske brugere, så der går et stykke tid før en helt ny verden af shopping åbner sig for de danske Snapchat-brugere.

WeMarket er ikke blot en produktionsvirksomhed, der ukritisk tager alle de ordrer ind, der kommer. Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have mest mulig valuta for deres penge, og hvis ikke vi kan give dem det, siger vi pænt nej tak til opgaven.

Som kunde hos os får du ikke blot de bedste kampagner, men også dedikeret, strategisk rådgivning, der sikrer, at du prioriterer dine midler rigtigt og dermed får mest muligt ud af din investering.