Digitalt marketingbureau åbner afdeling i Kolding

12. november 2019

Det midtjyske marketingbureau, WeMarket, åbner i d. 1/12 2019 en afdeling i Kolding. Baggrunden for åbningen er en stigende efterspørgsel efter WeMarkets kompetencer i Trekantområdet, og den nye direktør, Lasse Winther Jørgensen, vil bevise, at kommunikation i øjenhøjde og lave priser på online markedsføring kan skabe resultater for virksomhederne i Kolding.

Da Thomas Haurum i 2014 stiftede det digitale marketingbureau, WeMarket ApS, var det med et klart mål om at skabe et bureau med kompromisløs service og fuld valuta for pengene.

6 år senere er det midtjyske bureau vokset til en virksomhed på knap 20 medarbejdere, og det trange kontor er skiftet ud med koncernsamarbejde, frokostordning og et stort lyst kontor på Strøget i Ikast. Og væksten fortsætter. Tidligere på året åbnede WeMarket således en afdeling i Holstebro, og nu kan bureauet altså løfte sløret for endnu en udvidelse. En åbning i Kolding er nemlig en aktualitet, og WeMarket regner med at slå dørene op til den nye afdeling allerede ved udgangen af dette år.

Det bliver Lasse Winther Jørgensen, som skal stå i spidsen for WeMarket Kolding, og Lasse er allerede godt inde i virksomhedskulturen. Han kommer nemlig direkte fra en stilling som VækstPartner på hovedkontoret i Ikast. Og der var ikke megen tvivl om, at det netop var mod syd, der skulle udvides.

“Flere og flere har fået øjne op for WeMarket, og vi oplever en stigende efterspørgsel på vores kompetencer blandt virksomheder i Trekantområdet. Vi stiller store krav til os selv og til kunderne, når vi går ind i et samarbejde, så for os er det yderst vigtigt at være til stede lokalt. Vi tror på, at man har det bedste udgangspunkt for samarbejdet ved at være der, hvor kunderne er – at man kan tage ud til dem og snakke ansigt til ansigt,” lyder det fra Lasse Winther Jørgensen.

Netop dét at kunne tale med kunden i øjenhøjde er et af fundamenterne i WeMarket – men prisen skal også være til at forstå for kunderne, forklarer den nye direktør;

“For rigtig mange små og mellemstore virksomheder er det ikke en mulighed at få ekstern sparring fra et digitalt marketingbureau pga. tårnhøje “københavner-priser”, og det kan være svært for dem at gennemskue, hvad de egentlig får for pengene. Hos WeMarket vil vi gerne hjælpe virksomheder i Kolding og omegn med at vækste deres forretning, samt bevise at der kan skabes mærkbare resultater for deres marketingbudget.”

Lasse har flere års erfaring fra bureau-markedet, både i Midtjylland og Østjylland og han er sikker på, at WeMarket kan byde ind med netop dét virksomhederne efterspørger i Syddanmark også.

“Forventningerne til WeMarket Kolding er tårnhøje. WeMarket bliver en seriøs spiller i Trekantområdet og vi er allerede blevet taget rigtig godt imod af kunder og potentielle nye kunder”, fortæller Lasse.

WeMarket får til huse på Olaf Ryesgade i Kolding og skal betjene små og mellemstore virksomheder i hele Trekantområdet.

WeMarket er ikke blot en produktionsvirksomhed, der ukritisk tager alle de ordrer ind, der kommer. Vi har et erklæret mål om, at vores kunder skal have mest mulig valuta for deres penge, og hvis ikke vi kan give dem det, siger vi pænt nej tak til opgaven.

Som kunde hos os får du ikke blot de bedste kampagner, men også dedikeret, strategisk rådgivning, der sikrer, at du prioriterer dine midler rigtigt og dermed får mest muligt ud af din investering.