Skarpt pressearbejde får din virksomhed i medierne

Den helt rigtige vinkel, fængende formidling og konsekvent opfølgning er opskriften på at få din historie igennem nåleøjet og ud i medierne.

Presse – Få din gode historie ud og leve

Det danske medielandskab vokser konstant, og derfor hungrer redaktionerne altid efter gode historier. Måske leder de efter lige netop din? Medierne tropper dog sjældent op foran din hoveddør for at høre, hvordan det står til med din virksomhed. Du skal fodre dem, og det kan vi hjælpe dig med. 

Presseomtale

Vi hjælper dig med at få din historie bragt

En skarp vinkling

Sammen finder vi den rette vinkel

Research og interviews

Vi laver research og foretager interviews med nøglepersoner

Tekstforfatning

Vi formidler skarpt og interessant, så historien har størst mulig chance for at blive grebet

Udsendelse

Vi finder de relevante medier og kontakter dem direkte

Styring og måling

Vi holder tæt øje med din histories vej ud i verden

Pressefoto

Vi har tilknyttet en professionel fotograf, så du får de bedste billeder

Lad WeMarket klare pressearbejdet

Pressemeddelelser er en effektiv metode til at nå ud til medierne, og hos WeMarket er vi altid klar til at hjælpe dig med at få dine historier ud og leve og ind i de danske stuer.

Presse er en unik måde til at øge kendskabet til din virksomhed og fortælle dine gode historier med en øget troværdighed. Når kendte og “upartiske” medier bringer information, virker det nemlig ofte mere pålideligt for modtageren, end hvis I selv er afsender. De fleste forbrugere er til en vis grad skeptiske overfor de udsagn, virksomhederne selv kommer med igennem markedsføring. Men hvis de i stedet læser omkring din virksomhed fra uvildig 3. part, og endda midt mens de er parate til at konsumere nyheder, så tager de ofte budskabet bedre og mere ukritisk ind. 

Udover god brand-værdi, giver presse muligheden for øget trafik på hjemmesiden og i nogle tilfælde et link fra nogle stærke og troværdige nyhedsmedier. Netop derfor spiller pressearbejde også rigtig godt sammen med SEO-arbejdet i din virksomhed.  Hos WeMarket har vi hjulpet mange forskellige kunder med at få vidt forskellige historier ud til offentligheden. Historier om alt lige fra boligmarkedets prisudvikling og landsbyarrangementer til butiksåbninger og virksomhedsresultater.

Har du en god historie, der skal ud? Kontakt os og hør om dine muligheder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom ud i verden med presse

Vi gør din virksomhed synlig i medierne og fortæller din gode historie. Udfyld formularen og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Presseomtale

Har du åbnet en ny butik? Kan du præsentere et rekordoverskud? Har din virksomhed udviklet det bedste produkt siden den dybe tallerken? Eller har du andre skelsættende, sjove eller skæve historier, som du gerne vil have ud til offentligheden, så sidder vi hos WeMarket klar med den journalistiske pen. Vi varetager hele processen fra vinklen skal findes til pressen er bragt – eller alt derimellem, som du har brug for hjælp til. 

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

En skarp pressevinkling

Når vi laver pressemeddelelser hos WeMarket, starter vi sammen med at finde den rigtige vinkel ud fra grundlæggende journalistiske principper som:

  • Aktualitet
  • Væsentlighed
  • Konflikt
  • Identifikation
  • Sensation

En skarp vinkling kan ikke undervurderes, når din historie skal præsenteres for medierne. Du er nemlig i hård konkurrence med andre virksomheder og organisationer, som også ønsker omtale. Lever vinklingen ikke op til journalisternes krav, bliver den kasseret. Så simpelt er det.

Vi ved godt, at det kan være svært at opdage den gode historie, når man har hovedet nede i hverdagens opgaver og travlhed. Det kræver ofte en bevidst indsats at finde en vinkel, og dem der bedst ved, hvad der foregår i virksomheden, er virksomheden selv. Hos WeMarket ved vi, hvilke spørgsmål der skal stilles, for at finde frem til essensen af jeres virksomhed og den historie, I vil fortælle.

 

Research og interviews

Når vinklen til pressemeddelelsen er fundet går arbejdet for alvor i gang. Hos WeMarket researcher vi det, der er nødvendigt, uden at det bliver en tidsrøver og foretager interviews med de relevante nøglepersoner.

Vi stiller spørgsmål, som understøtter vinklen, og det er gennem disse interviews, at vi får de citater, som medierne higer efter og oplysninger, som måske ikke er åbenlyse, men ikke desto mindre vigtige for at få den helt rigtige retning på historien.

Tekstforfatning

Når vinklen er knivskarp, går vi i skriveværkstedet og producerer en tekst, der er så færdig, at journalisterne i teorien kan klippe hele teksten ud og publicere den i deres medie. Vi ønsker at gøre arbejdet så let som overhovedet muligt for journalisten for at øge muligheden for at få historien bragt. Nogle bringer historien 1:1, mens andre skriver den om. Fælles er at de får alt materiale serveret direkte i indbakken. 

Det indebærer også at vi finder frem til den helt rigtige overskrift, der fanger blikket på de travle og kræsne journalister og skiller sig ud i indbakken, en appetitvækkende manchet, brugbar baggrundsviden og skarpe citater. Alt sammen for, at journalisten vælger at bringe lige netop din historie blandt de mange hundrede, de får ind hver eneste dag.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Presseudsendelse til medierne

Afhængig af historiens vinkel vurderer vi, hvilke medier der er relevante for historien. Er den henvendt til fagblade, lokale eller nationale medier? Dette er et vigtigt skridt for at sikre troværdigheden og relevansen.

Når vi har undersøgt medierne, sender vi derefter pressemeddelelsen målrettet ud til de pågældende redaktioner eller journalister. Vi overvejer strategisk tidspunktet på dagen for udsendelse, så der er optimale muligheder for at få historien med på diverse redaktionsmøder hos medierne, ligesom der tages højde for dage, der er fyldt op af andre større nyheder, deadlines for ugeaviser eller dage hvor mange er på ferie.

Styring og opfølgning

Når pressemeddelelsen er distribueret, holder vi skarpt øje med, om historien er blevet bragt, ligesom vi sætter alarmer op, så intet går under radaren. Når pressen er bragt giver vi dig straks besked, så du kan benytte det i din markedsføring, for eksempel på de sociale medier. Dette hjælper vi naturligvis også med, hvis du ønsker.

Læs mere om, hvordan vi griber Social Media an »

Har du historien, men mangler du at få eksekveret? Så kontakt WeMarket, og lad os hjælpe dig med dit pressearbejde.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74