Presse – Vi får dine historier i medierne

Pressearbejde – Vi formidler historierne om din virksomhed

Det danske medielandskab vokser konstant, og derfor hungrer redaktionerne som glubske hunde efter gode historier. Måske leder de efter lige netop din? Medierne tropper dog sjældent op foran din hoveddør for at høre, hvordan det står til med din virksomhed. Du skal fodre dem, og det kan vi hjælpe dig med.

Presseomtale

Vi hjælper dig med presseomtale

En skarp vinkling

Sammen finder vi den rette vinkel

Research og interviews

Vi laver research og foretager interviews med nøglepersoner

Tekstforfatning

Vi formidler skarpt og interessant, så historien har størst mulig chance for at blive grebet

Udsendelse

Vi finder de relevante medier og kontakter

Styring og måling

Vi holder minutiøst øje med din historie

Pressefoto

Vi har tilknyttet en professionel fotograf

Hvorfor vælge WeMarket til pressearbejde?

Pressemeddelelser er en effektiv metode til at nå ud til medierne, og hos WeMarket er vi altid klar til at hjælpe dig med at få dine historier ud over rampen og ind i de danske stuer.

Presse er en unik måde til at øge kendskabet til din virksomhed og fortælle dine gode historier med en øget troværdighed. Når kendte og “upartiske” medier bringer information, virker det nemlig ofte mere pålideligt for modtageren, end hvis I selv er afsender.

Udover god brand-værdi, giver presse muligheden for øget trafik på hjemmesiden og i nogle tilfælde et link fra nogle af de stærkeste og mest troværdige sider overhovedet. Hos WeMarket har vi hjulpet mange forskellige kunder med at få vidt forskellige historier ud til offentligheden. Historier om alt lige fra boligmarkedets prisudvikling og landsbyarrangementer til butiksåbninger og virksomhedsresultater.

Har du en god historie, der skal ud? Kontakt os og hør om dine muligheder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kom ud i verden med presse

Vi gør din virksomhed synlig i medierne og fortæller din helt gode historie. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Presseomtale

Har du åbnet en ny butik? Kan du præsentere et rekordoverskud? Har din virksomhed udviklet det bedste produkt siden den dybe tallerken? Eller har du andre skelsættende, sjove eller skæve historier, som du gerne vil have ud til offentligheden, så sidder vi hos WeMarket klar med den journalistiske pen. Vi varetager hele processen fra vinkel skal findes til pressen er bragt – eller alt derimellem, som du har brug for hjælp til.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

En skarp vinkling

Når vi laver pressemeddelelser hos WeMarket, starter vi sammen med at finde den rigtige vinkel ud fra grundlæggende journalistiske principper som:

  • Aktualitet
  • Væsentlighed
  • Konflikt
  • Identifikation
  • Sensation

En skarp vinkling kan ikke undervurderes, når din historie skal præsenteres for medierne. Du er nemlig i hård konkurrence med andre virksomheder og organisationer, som også ønsker omtale. Lever vinklingen ikke op til journalisternes krav, bliver den kasseret. Så simpelt er det.

Research og interviews

Når vinklen til pressemeddelelsen er fundet går arbejdet for alvor i gang. Hos WeMarket researcher vi det, der er nødvendigt, uden at det bliver en tidsrøver og foretager interviews med de relevante nøglepersoner.

Vi stiller spørgsmål, som understøtter vinklen, og det er gennem disse interviews, at vi får de citater, som medierne higer efter og oplysninger, som måske ikke er åbenlyse, men ikke desto mindre vigtige for at få den helt rigtige retning på historien.

Tekstforfatning

Når vinklen er knivskarp, går vi i skriveværkstedet og producerer en tekst, der er så færdig, at journalisterne i teorien kan klippe hele teksten ud og publicere den i deres medie. Vi ønsker at gøre arbejdet så let som overhovedet muligt for journalisten for at øge muligheden for at få historien bragt.

Det indebærer også at vi finder frem til den helt rigtige overskrift, der fanger blikket på de travle og kræsne journalister, en appetitvækkende manchet, brugbar baggrundsviden og skarpe citater. Alt sammen for, at journalisten vælger at bringe lige netop din historie blandt de mange hundrede de får ind hver eneste dag.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Udsendelse til medierne

Afhængig af historiens vinkel vurderer vi, hvilke medier der er relevante for historien. Er den henvendt til fagblade, lokale eller nationale medier?

Når vi har undersøgt medierne, sender vi derefter pressemeddelelsen målrettet ud til de pågældende redaktioner eller journalister. Vi overvejer strategisk udsendelsestidspunktet, så der er optimale muligheder for at få historien med på diverse redaktionsmøder hos medierne, ligesom der tages højde for dage, der er fyldt op af andre større nyheder, eller hvor mange er på ferie.

Styring og opfølgning

Når pressemeddelelsen er distribueret, holder vi minutiøst øje med, om historien er blevet bragt, ligesom vi sætter alarmer op, så intet går under radaren. Når pressen er bragt giver vi dig straks besked, så du kan benytte det i din markedsføring, for eksempel på de sociale medier. Dette hjælper vi naturligvis også med, hvis du ønsker.

Læs mere om, hvordan vi griber Social Media an »

Har du historien, men mangler du at få eksekveret? Så kontakt WeMarket, og lad os hjælpe dig med dit pressearbejde.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74