Microsoft Advertising – Nå ud til flere kunder

Selvom Google er klart den største spiller – så har Bing alligevel en markedsandel på 9% i Danmark, hvilket svare til 13 millioner søgninger om måneden.

Vil du øge dine synlighed i Bing?

Som virksomhed er du direkte afhængig af, at målgruppen finder dig. Har du en hjemmeside eller et website, er det derfor vigtigt, at du er synlig online. Den synlighed kan du sikre gennem Microsoft Advertising, hvor du med billige klikpriser kan få en kilde til ekstra besøgende og kunder i din forretning. Hos WeMarket hjælper vi dig med at lægge en strategi, så du får flest mulige leads til den lavest mulige klikpris.

Søgeannoncer

Vi sørger for, at dine kunder finder dig

Opsætning

Vi laver hele setup’et for dig

Billige klikpriser

Den gns. klikpris er typisk 50% lavere

Bing leverer billige klikpriser

Selvom Google er klart den største søgemaskine i verden og i Danmark, har Bing til trods for det en markedsandel på 9% i Danmark. Det lyder måske ikke af så meget, men det svarer til 13 millioner søgninger om måneden. Altså har du med Microsoft Advertising mulighed for at komme ind på et marked, der er meget mindre, men hvor konkurrencen er tilsvarende mindre.

Netop fordi der ikke er så mange månedlige søgninger på Bing, får du ved brug af Microsoft Advertising en unik mulighed for at opnå større synlighed på dine annoncer til en lavere klikpris sammenlignet med Google Ads. Så selvom der ikke er lige så mange søgninger, kan du altså nå ud til mange potentielle kunder uden at skulle opjustere dit budget markant.

Hos WeMarket anbefaler vi at annoncere på Bing, hvis du allerede gør det på Google Ads, da du får mulighed for at samle en ekstra mængde ROAS op. Vi sørger naturligvis for at håndtere din Microsoft Advertising hele vejen og lægger således strategien for jeres annoncering, finder de mest relevante og lukrative søgeord, udformer konverterende annoncetekster og optimerer din konto, så du får det størst mulige afkast for jeres annoncekroner.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Bliv synlig i Bing nu!

Vi hjælper din virksomhed med at blive synlig i Bing. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Hurtig opsætning – kom nemt i gang med Microsoft Advertising

Har du allerede en konto på Google Ads, er det nemt og hurtigt at komme i gang med at annoncere på Bing. Med hjælp fra os tager det ikke mange minutter at sætte en konto op, da Bing er skruet sådan sammen, at du nemt kan importere kampagner og alt andet fra Google Ads til din nye konto på Microsoft Advertising.

Du kan derfor i princippet komme i gang med at annoncere billigt samme dag, som du opsætter en konto på Microsoft Advertising, da budgetter og klikpriser bliver tilpasset med det samme.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Nå længere ud med synlighed i to søgemaskiner

Der er ingen tvivl om, at Microsoft Advertising er et favorabelt værktøj til at markedsføre din virksomhed yderligere med. For selvom du måske allerede oplever succes på Google Ads, har det en højere klikpris at nå ud til målgruppen sammenlignet med Bing – her når du bare ikke ud til lige så mange. De to søgemaskiner og annonceringsmuligheder supplerer derfor hinanden rigtig godt og kan sikre dig et godt afkast. Men Microsoft Advertising er også et godt sted at starte med at annoncere, hvis du er en mindre virksomhed med et lille budget.

Med vores ekspertise og viden på området hjælper vi dig hurtigt og nemt i gang med at annoncere på Bing.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74

Hvor hurtigt kan du komme i gang med at annoncere på Microsoft?

Du kan i princippet komme i gang med at annoncere billigt samme dag, som du opsætter en konto på Microsoft Advertising, da budgetter og klikpriser bliver tilpasset med det samme.