WEMARKET LOCAL™
Vil du have flere kunder fra dit lokalområde?


SCROLL

Lokal Markedsføring
– bliv synlig i dit lokalområde

Med WeMarket Local skiller du dig ud fra dine konkurrenter og bliver mere synlig for potentielle kunder i dit lokalområde. Med WeMarket Local bliver du fundet før dine konkurrenter – helt enkelt!

 

Hvorfor vælge WeMarket Local?

Vi har over 200.000 arbejdstimer og mere end 6 års erfaring inden for online markedsføring. Al den erfaring har vi kogt ned til én løsning 100% målrettet virksomheder, der ønsker synlighed i deres lokalområde. Det giver dig et ekstremt erfarent hold til en meget attraktiv pris.

Vi kan sørge for, at du er synlig netop, når potentielle kunder efterspørger dine ydelser. Dermed vil du være tilstede, når behovet for din ydelse eller dit produkt opstår, og det vil give dig nye kunder.

Udover synlighed og nye kunder får du med WeMarket Local hver måned en grundig afrapportering. Sådan kan du hele tiden følge med i præcis, hvad du får for dine penge.

Når du beslutter dig for, at du gerne vil have flere kunder i dit lokalområde, få flere henvendelser og overhale dine konkurrenter, bør du ringe til os. Så finder vi en løsning, der passer til dig uden at springe dit budget. 

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Lokal online markedsføring

Hvornår har du sidst hørt en radioreklame eller set en avisannonce for en tømrer og tænkt: Jeg skal også have ordnet mit tag – ham må jeg hellere ringe til? Det er længe siden, analoge medier havde sine gyldne dage.

Men hvor langt tid er det siden, du har lavet en søgning på Google? Det er nok ikke særlig lang tid siden. Du kan have lavet flere søgninger alene i dag.

Vidste du, at 46% af alle søgninger på Google er lokale søgninger?

Har du eksempelvis en tømrervirksomhed i Herning, så gælder det om at være synlig i det øjeblik, en person søger på “tømrer i Herning”, eller en person fra Herning søger på “Tømrer” på Google.

Jo bedre placering du har i relevante søgeresultater på Google, desto mere trafik får du ind på din hjemmeside – trafik der vil give dig flere henvendelser og dermed flere kunder.

Hvis din forretning afhænger af kunder i dit lokalområde, er lokal synlighed yderst vigtig for dig. Dette gælder ofte både for håndværkere, frisører, fysioterapeuter, restaurationer og virksomhedsdrivende i rigtig, rigtig mange andre brancher.

Helt konkret er der 2 måder at blive synlig på Google på:

  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Google AdWords

Søgemaskineoptimering

Bliv nr. 1 på Google med SEO!

Ved at ligge øverst i søgeresultaterne på Google har du de bedste muligheder for at gøre den person, der søger efter dine ydelser til en betalende kunde. Vi kan sørge for, at du kommer til at ligge nummer 1.

Med søgemaskineoptimering (SEO) bliver din hjemmeside optimeret mod de søgeord, der har mest relevans for dig og din virksomhed.

Vi kan tage udgangspunkt i eksemplet fra tidligere: Hvis du har en tømrervirksomhed i Herning, vil vi igennem søgemaskineoptimering af din hjemmeside sørge for, at du ligger nummer 1, netop når en person søger på “tømrer i Herning” eller en person fra Herning søger på “tømrer”.

Når vi arbejder med SEO, starter vi med at lave en søgeordsanalyse. Det er her, vi finder ud af, hvilke søgeord og søgetermer du bør rangere på.

Herefter sikrer vi, at din hjemmeside er bygget korrekt op i forhold til den mere tekniske del af SEO. Når fundamentet, din hjemmeside, er på plads, øger vi din hjemmesides værdi igennem Linkbuilding.

At ligge nummer 1 på Google er en kombination af en god hjemmeside, godt indhold og professionel linkbuilding. Med WeMarket Local får du det hele i én pakke skræddersyet til lokale virksomheder.

Det er med søgemaskineoptimering, du giver din hjemmeside og din virksomhed værdi på den lange bane. Alt arbejdet bliver lagt i din hjemmeside og at øge dens værdi i både Googles og kundernes øjne.

Vil du også gerne ligge nummer 1 på Google og få flere kunder i dit lokalområde? Så er det nu, at du skal ringe til os.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Google AdWords

Med Google AdWords bliver du også nummer 1 på Google – her betaler du dig bare til din placering.

Du vælger hvilke fraser/ord, du gerne vil ligge nummer 1 på – vi kan selvfølgelig komme med forslag.

Herefter opretter vi kampagnerne i Google Adwords 100% målrettet de udvalgte søgefraser.

Google AdWords er måske verdens bedste værktøj til at skaffe nye kunder, men det skal gøres ordentligt.

Vi kan bruge eksemplet med tømrervirksomheden i Herning igen. Med AdWords vil man typisk betale sig til, at ligge nummer 1 på “tømrer Herning”. Men hvad så med dem, der eksempelvis søger på “tømrer uddannelse Herning”?

Det er en fin balancegang at blive vist på de søgninger, der har den rigtige relevans og ikke spilde annoncekroner på at ligge øverst, når det ikke er en som dig, der ledes efter.

Med WeMarket Local får du den korrekte opsætning og de rigtige kampagner, og vi holder øje med, at dit annoncebudget bliver brugt de helt rigtige steder.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Facebook Annoncering

Øget brandkendskab er et af nøgleordene bag annoncering Facebook.

Det er dog ikke i alle situationer, at annoncering på Facebook er løsningen.

Det kan være svært at ramme potentielle kunder, netop når behovet for din ydelse eller dit produkt opstår.

Hvornår ved man f.eks., at et vandrør lige er sprunget i Karstens hus, og at han derfor leder efter en VVS’er?

Ovenstående er praktisk talt umuligt, men der kan være stor værdi i at annoncere overfor tidligere besøgende på din hjemmeside. Hvis dine ydelser eller produkter er mere komplekse og dyre eller bare kræver, at en potentiel kunde skal overveje sin beslutning over længere tid, kan Facebook bruges til at sørge for, du ikke bliver glemt.

Har du svært ved at finde rundt i, om Facebook er den rette platform for dig? Og hvis den er, hvordan du så får mest muligt ud af din indsats på det sociale medie?

Så er det nu, du skal ringe til os.

Så hjælper vi dig med at navigere i den digitale markedsførings-jungle.

Kontakt WeMarket på: + 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74