WEMARKET LIVE

ChatGPT og SEO Masterclass

ChatGPT og AI er ved at blive en integreret del af den moderne verden. For at forblive konkurrencedygtig og effektiv, er det essentielt at forstå, hvordan man kan integrere AI i sit daglige arbejde. Vi inviterer dig til et praktisk masterclass, hvor du vil opdage potentialet ved ChatGPT og SEO.

Dette masterclass er designet til at være hands-on, med konkrete eksempler, som du umiddelbart kan implementere i dit daglige arbejde. Når du går herfra så ved du hvad ChatGPT er, samt hvordan du kan bruge det fremadrettet!

Vi kommer igennem følgende:

  • Generel introduktion til ChatGPT
  • Forståelse for Generative AI og dets muligheder
  • Anvendelsen af ChatGPT inden for SEO
  • Praktiske metoder til at brug af ChatGPT i dit daglige SEO-arbejde

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Bemærk: Arrangementet finder sted i vores faciliteter på Strøget 38-40, 7430 Ikast. Der er begrænset plads med kun 30 tilgængelige pladser, så tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Tøv ikke med at sikre din plads.

Oplægsholder Danni Jessen
  • calendar-2 31/10 2023
  • watch kl. 09:00 - 12:00
  • pin-3 Strøget 38-40, 7430 Ikast
Tilmeld dig vores masterclass

Pris: 999 kr. ex moms.*

Prisen er inklusiv forplejning, morgenmad og frokost.

*Tilmeldingen er bindende og opkræves efter arrangementet.

Hvorfor skal du deltage?

Du vil blive klædt på til at bruge ChatGPT til mange af de SEO-opgaver du sidder med til hverdag. Her er et uddrag af de ting, som vi b.la. vil komme igennem:

Udarbejdelse af titler og meta-beskrivelser
Vi vil vise hvordan du kan bruge ChatGPT til at hurtigt og effektiv lave titler og meta-beskrivelser – til flere sider af gangen, med udgangspunkt i det indhold der er på siderne. 

Indholdsgenerering
Du kan bruge ChatGPT til at lave SEO-optimeret indhold fra bunden, men også til at SEO-optimerer eksisterende indhold på en landingsside.

Inspiration til overskrifter, produktnavne m.m.
ChatGPT er et utroligt godt værktøj til at hjælpe med at skrive overskrifter, produktnavne eller komme inspiration til andet indhold.

Hurtige søgeordsanalyser
Man kan ikke bruge ChatGPT til større dybdegående søgeordsanalyser, men til hurtige søgeordsanalyser eller anbefalinger til søgeord i andre lande m.m.

Oversættelser
ChatGPT kan bruges til at oversætte tekst – dog med det forebehold at det stadig som udgangspunkt skal kigges igennem af en person, hvis man går op i kvalitetet, fremfor kvantitet. 

Mindre kodearbejde
Små kodeopgaver som udarbejdelse af struktureret data eller andre små kodeopgaver kan sagtens lave vha. af ChatGPT. Vi kommer til at gennemgå nogle konkrete eksempler, på hvordan i selv kan lave mindre kodeopgaver.