Linkbuilding
Løft din SEO-indsats til det næste niveau!


SCROLL

Hvorfor vælge WeMarket til linkbuilding?

WeMarket kan hjælpe dig i gang med linkbuilding og alle de andre aktiviteter, der er vigtige for, at du kommer til at ligge nr. 1 på Google.

 • Strategiudvikling – Så vi sikrer dig de bedste resultater i netop din branche
 • Off-page søgemaskineoptimering – Så du får den fulde værdi af din linkbuilding
 • Outreach – Vi finder relevante medier, der passer til din virksomhed
 • Tekstforfatning – WeMarket hjælper dig med at finde kvalificerede og professionelle tekstforfattere
 • Publicering – Vi sørger for hurtig publicering af dine linkbuilding-artikler eller pressemeddelelser
 • Måling af resultater – Se alle dine nøgletal og udgifter samlet i WeMarket Board
 • Sponsoreret indhold – Vi anvender udelukkende linkbuilding metoder, som følger markedsføringsloven i forhold til sponsoreret indhold.

Derfor bør du fokusere på linkbuilding!

Har du en søgemaskineoptimeret hjemmeside eller en webshop med indholdsrige landingssider og et brugervenligt design, og ligger du stadigvæk ikke i toppen af søgeresultaterne på Google? Det betyder, at det er på tide at fokusere mere på linkbuilding!

Når man skaffer eller bygger links, hedder processen linkbuilding, og det er en vigtig off-page SEO-disciplin. Google anser relevante links fra andre hjemmesider til din som anbefalinger af dine produkter eller services. Google ønsker at give deres brugere de bedste løsninger på deres behov. Jo flere anbefalinger du har, jo bedre produkter og services må du have, og derfor vil Google placere din hjemmeside højere i søgeresultaterne.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Kontakt os omkring linkbuilding

Ingen forespørgsel er for stor eller lille omkring linkbuilding. Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi også kan hjælpe dig med linkbuilding.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Linkbuilding strategi

Linkbuilding er en kontinuerlig process, der kræver en gennemtænkt strategi, tid, tålmodighed og fokus på den lange bane. Det er en af de SEO-discipliner, hvor det kan gøre stor forskel at få hjælp af et SEO bureau. WeMarket kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv strategi, der er tilpasset dine mål samt tendenserne i din branche.

Det er vigtigt, at have en gennemtænkt strategi til linkbuilding, der er tilpasset den branche, som din virksomhed opererer indenfor. Samtidig er det også vigtigt at finde de medier og publiceringsmuligheder, der er relevante i din branche for at sikre, at du opnår de bedste resultater.

En stærk linkbuilding-strategi vil sikre det mest effektive forbrug af dit budget og den største afkastningsgrad i form af høje søgeords-positioner og dermed mere organisk trafik. Hos WeMarket er vi eksperter i strategiudvikling, da vi har arbejdet med hundredvis af virksomheder i vidt forskellige brancher. Derfor kan WeMarket effektivt vejlede dig, så du får størst effekt for dine penge.

For at udarbejde en stærk linkbuilding-strategi i opstartsfasen fokuserer WeMarket på:

 • Afklaring af mål – I samarbejde med dig vil vi afklare dine mål for linkbuilding
 • Konkurrentanalyse – WeMarket vil udarbejde en linkanalyse af dine nærmeste konkurrenter
 • Linkanalyse – Analyse af de links du allerede har
 • Planlægning og eksekvering – Når vi har analyseret din nuværende situation, kan vi påbegynde eksekveringen af den nye linkbuilding-strategi
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Off-page optimering er ikke kun linkbuilding

SEO-arbejde er delt op i to store kategorier: on-page og off-page SEO. On-page SEO handler om optimering af alle de forskellige elementer på din hjemmeside – hastighed, brugervenlighed, tekst, billeder, responsivitet, mobilvenlighed, interne links og meget mere. Hvorimod off-page SEO handler om alle de SEO-aktiviteter, der bliver lavet andre steder online, men ikke direkte på din hjemmeside. Vælger du WeMarket som SEO bureau, sørger vi for at udvikle en strategi, som inkorporerer både effektiv on-page og off-page SEO.

For at du kan komme i gang med linkbuilding og off-page optimering, bør alle on-page optimeringer være på plads først. Når WeMarket begynder arbejde på en ny kunde, vil vi altid lave en grundig teknisk gennemgang af din hjemmeside. Dette gør vi for at identificere mulige problemstillinger, der kan påvirke dine rangeringer på Google negativt.

Off-page optimering kan være mange forskellige tiltag, der vil hjælpe dit brand med at opnå en højere organisk rækkevidde. Andre off-page SEO discipliner, WeMarket kan hjælpe dig med, indbefatter blandt andet:

 

 • Social Media Marketing – Så du kan komme i kontakt med nye, potentielle kunder. Læs mere om det her
 • Gæsteblogindlæg – Som kan hjælpe dig med at dele din insider-viden og ekspertise, og dermed opnå mere trafik til din hjemmeside
 • Pressearbejde – WeMarket kan hjælpe dig med pressemeddelelser til fagblade, dagblade og lokalaviser
 • Reputation management – Indsamling og besvarelser af anmeldelser på Trustpilot og andre platforme
 • Oprettelse og optimering Google My Business – For at give dit brand mere synlighed på Google. Læs mere om Google My Business her

Intern linkbuilding og udgående links

For at du kan komme godt i gang med linkbuilding, er det vigtigt, at du har styr på de interne links på din hjemmeside og de udgående links fra din hjemmeside. Disse typer links er ikke en del af linkbuilding processen som sådan, men de er vigtige for det overordnede SEO arbejde, der laves på din hjemmeside.

Interne links hjælper dine besøgende og søgemaskiner med at navigere rundt på din hjemmeside. Interne links er derfor en vigtig del af søgemaskine-optimeringsprocessen, og WeMarket kan hjælpe dig med at opsætte en intern link-struktur på din hjemmeside, der giver mening.

Udgående links fra din hjemmeside er links fra din hjemmeside til eksterne hjemmesider. Mange er i tvivl om, hvorvidt det giver mening og værdi at linke ud til andre sider, men hvis man gør det rigtigt, kan det bestemt give værdi til din hjemmeside. Da WeMarket gennem årene har arbejdet med on-page optimeringer for mange forskellige kunder, kan vi nemt hjælpe dig med at finde de rigtige hjemmesider, som det giver mening at linke ud til for netop din virksomhed.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad et SEO bureau klare outreach

Vi laver outreach på din vegne, for at kunne skaffe de stærkeste og mest relevante links til din hjemmeside og dermed give dig de bedste linkbuilding-muligheder. WeMarket har et stort netværk af forskellige medier, og vi har kontakt til hjemmesider i enhver branche. Disse medier inkluderer hjemmesider og blogs af forskellige størrelser og med forskellig domæne autoritet, der sikrer, at vi kan bygge dig en naturlig, velafrundet og alsidig linkprofil.

Ved at lade WeMarket stå for linkbuilding for din virksomhed slipper du for at bruge masser af tid og energi på outreach til forskellige medier, der måske alligevel vil ikke resulterer i det antal links, som dine konkurrenter allerede har. Hos WeMarket gør vi rugbrødsarbejdet for dig, så du kan koncentrere dig om at vokse din forretning.

Tekstforfatning til effektivisering af linkbuilding processer

Linkbuilding kræver meget tekstarbejde, og hvis du ikke har in-house kapacitet til at få skrevet alle dine onpage- og linkbuilding-tekster, er det værd at tage fat i et SEO bureau. WeMarket har et stort netværk af erfarne og professionelle tekstforfattere, der kan hjælpe dig.

Linkbuilding og SEO arbejde generelt er baseret på skriftlig kommunikation og signaler til både søgemaskiner og dine potentielle og eksisterende kunder. Derfor er den skriftlige del af processen en afgørende faktor for succes. Afhængig af den branche du arbejder i, kan WeMarket matche dig og din forretning med tekstforfattere, som har en forståelse både for de skriftlige krav inden for SEO og den branche, din virksomhed arbejder i.

Hos WeMarket er der ikke noget med “one size fits all”. Vi skræddersyer vores tilgang til den enkelte virksomheds krav og behov for at sikre, at du er tilfreds og føler dig i trygge hænder. Selvom vi arbejder med eksterne leverandører i vores netværk, er vi altid kun en e-mail eller et telefonopkald væk, så vi kan sikre, at vi leverer produkter af den højeste kvalitet til vores kunder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Publicering

For at sikre at du får mest ud af din linkbuilding-indsats, er det afgørende, at have et kontinuerligt flow af links ind til din hjemmeside. Derfor har vi hos WeMarket, i samarbejde med vores netværk af medier, udarbejdet en plan for vores linkbuilding flow. Dette sikrer, at du får dine linkbuilding-artikler publiceret løbende.

Det er endvidere vigtigt at have fokus på et kontinuerligt og målrettet arbejde mod nye publiceringer fra relevante domæner. Hurtig og regulær publicering af nye linkbuilding-artikler betyder, at du får kontinuerlig linkjuice flow til dit domæne. Med dette system kan WeMarket skabe den rigtige balance mellem kvalitet og kvantitet. Målrettet arbejde med linkbuilding vil sikre, at dine søgeord kan rangere højere i søgemaskinerne, og at du får mere organisk trafik til din hjemmeside.

Når du vælger WeMarket som SEO bureau, kan du forvente:

 • Naturlige links – Disse type links får man typisk, når man har publiceret relevant, informativ og engagerende content på sit hjemmeside, der giver værdi til andre. Naturlige links skabes som oftest, når folk linker fra deres hjemmesider til content på din hjemmeside.
 • “Salg” af indhold for links – Disse type links får du typisk, når du har skabt et stykke velskrevet og informativt content, som du kan overbevise andre, relevante medier i din branche om at publicere. De får indholdet, du får backlinks.
 • Netværkslinks og leverandørlinks – Disse links kan man skabe gennem sit netværk. Det kan være links fra dine samarbejdspartnere, kunder og/eller leverandører. WeMarket kan hjælpe dig med at gennemgå dit netværk for at finde oplagte link-muligheder.
 • Pressearbejde – Links fra pressen er nogle af de stærkeste og mest troværdige links, du kan få. WeMarket kan hjælpe dig med få publiceret en succeshistorie eller en forestående begivenhed i de lokale eller landsdækkende medier.
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74
 • Advertorials – Reklame forklædt som journalistik. Historien bliver typisk skrevet og sat op på samme måde som en almindelig artikel på et medie. Den eneste forskel på en advertorial og en almindelig presse-historie er, at indholdet bliver markeret som en ”Annonce” eller som ”Sponsoreret indhold”. Med advertorials har du mulighed for at få links fra nogle af de mest troværdige domæner i Danmark.
 • Linkkataloger – Hjemmesider hvor man manuelt kan oprette sin virksomhed og få et link til sit site. Linkkataloger er typisk sløje hjemmesider med lav domæne rating, men som sagt, er det vigtigt, at du har en varieret og alsidig linkprofil.
 • Links fra konkurrenter – WeMarket kan hjælpe dig med at analysere dine konkurrenters linkprofiler og skaffe de samme eller tilsvarende stærke links.. På denne måde kan du få et stærkt fundament til linkbuilding.
 • Genoplivning af døde links – Er en process, der handler om at finde og identificere døde links eller de såkaldte 404-fejl. Ved at finde disse døde links og kontakte ejerne af disse domæner, kan vi hjælpe dig med at få linket før en af dine konkurrenter.

Lokal og international linkbuilding

Det er ikke kun linkbuilding i Danmark, vi arbejder med hos WeMarket. Vi har også erfaring med linkbuilding i mange andre lande. Gennem årene har mere end 350 virksomheder valgt WeMarket til SEO-arbejde. Kunder, som har forretning, ikke kun i Danmark, men også i Sverige, Norge, Tyskland og England.

Lokal linkbuilding kan være meget anderledes end international linkbuilding. Der kan være andre regler og forhold for linkbuilding eksempelvis i England eller USA, end der er i Danmark.

Når du vælger WeMarket som SEO bureau til at varetage din linkbuilding, kan du sove roligt om natten, da vi har erfaring, viden og netværk, der effektivt kan få dig op i søgeresultaterne ikke kun herhjemme, men også i udlandet. Læs mere om vores arbejde med lokal og international SEO.

Måling af resultater

Gennem hele processen kan du følge med i resultaterne gennem WeMarket Board. WeMarket Board hjælper dig med at se den effekt, linkbuilding og andre markedsføringsaktiviteter har på dine søgeordspositioner, trafikken til din hjemmeside, din omsætning samt andre tal, der er vigtige for din forretning.

Udover at vise dig nøgletal såsom konverteringer og forbrug, viser WeMarket Board dig også altid din data i indeks og i realtid. På den måde sammenlignes der altid med samme periode sidste år, for ikke at sammenligne pærer og æbler – valid data overskueligt serveret via ét login.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74