Hemmeligheden er volume og kvalitet samtidig. Vi har opskriften

Få dig et verdensklasse marketingsetup til leadgenerering. Kampagneorienteret eller som automatisering.

Leads skabes, når deres løsninger eller drømme er inden for rækkevidde

Vi hjælper med at identificere dét, som er selve årsagen til at leads skabes. 

Herefter sætter vi det i system og leverer det direkte til salgsafdelingen eller hvem end der skal føre leadet videre i systemet. 

Vi har gjort det for hundredvis af b2b virksomheder før og kan også gøre det for dig. 

Nyhedsbreve

Vær top of mind hos dine kunder med relevante nyhedsbreve

E-mail list building

Få kvalitetsleads og højere konvertering af kunder

Marketing automation

Kom nemt i gang med automatisering af dine mailflows

Hvorfor arbejde med leadgenerering?

Leadgenerering er en vigtig del af din forretning og online marketingsstrategi, da det er i denne proces, at du konverterer en potentiel kunde til en betalende kunde. Det kræver vel og mærke den rette indsats og strategi, så du ikke spilder tiden, på leads der aldrig konverterer eller rammer dem med markedsføring, i det forkerte stadie af deres købsproces. MEN ved at fokusere disciplineret på leadgenerering og metoderne deri, kan du effektivt øge din omsætning, uden at bruge en stor mængde ressourcer på at nå dertil. 

En absolut fordel ved leadgenerering er også, at du får serveret en masse information om dine besøgende. Denne information kan du bruge direkte i din markedsføring til udarbejdelse af målrettet content og kampagner, ligesom det er  vigtig viden i forhold til, hvem din reelle målgruppe er, og om din kommunikation eller dit fokus skal tages op til revision eller du skal fortsætte med det fokus, du har. 

Hos WeMarket hjælper vi dig med at finde frem til den rette strategi og rådgiver dig i, hvordan du efterfølgende bruger informationen om dine besøgende til effektivt at konvertere dem til betalende kunder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Øg salget med leadgenerering!

Med leadgenerering konverterer du en potentiel kunde til en betalende kunde. Ved målrettet at indsamle leads og følge op på dem er du godt på vej. Udfyld formularen med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Kommerciel direktør

E-mail: kontakt@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Få flere leads med en e-mail marketing strategi

  En af de mest effektive og billige måde at skaffe flere leads til din forretning på er gennem e-mail marketing. For nogle lyder e-mail marketing som en gammeldags måde at skaffe leads på, men tro os – e-mail marketing er absolut ikke død! Faktisk er det en af de mest populære og kosteffektive kanaler til generering af leads, og der er efterhånden et væld af muligheder igennem de forskellige mailsystemer, som tilmed er meget intuitive og hurtige at sætte op, selv uden erfaring.

  Med en gennemtænkt og målrettet strategi og godt indhold i dine e-mails, kan du skabe værdi for din forretning nu og på længere sigt. Det er et stort arbejde, og kræver både det rette værktøj til udsendelse af automatiske e-mails, planlægning af flows og meget mere. Men i sidste ende betaler det hårde arbejde sig, og med automatiserede e-mails, ligger en stor del af arbejdet i startet, hvorefter der i højere grad skal vedligeholdes.

  Det kan være kompliceret at sætte sig ind alle mulighederne omkring e-mail strategi, automatisering og triggers selv. Men hos WeMarket er vi specialister i leadgenerering og e-mail marketing strategi og kan derfor hjælpe dig på rette vej til flere brandvarme leads og en øget omsætning. Du bestemmer selv, om vi skal tage os 100% af processen eller 10% – én ting er i hvert fald sikkert: VI hjælper dig til succes uanset, hvad du vælger.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Få leads med en solid e-mail liste

  En meget vigtig del af en stærk e-mail marketing strategi er at opbygge og vedligeholde en solid e-mailliste. Har du allerede været i gang med at indsamle e-mails, er det en god start til din generering af leads.

  Men – hvis du gerne vil fastholde både potentielle, nye og nuværende kunder, er det vigtigt, at du kommer i gang med e-mail marketing og finder en strategi til at udbygge din e-mail liste, da der potentielt ligger mange leads og salg og venter på, at du inspirerer dem til køb via dine e-mails. 

  Det er vigtigt at pointere, at en solid e-mail liste, ikke nødvendigvis er den længste e-mail liste. Den bedste liste er i stedet den, der består af kvalitetsleads, dvs. kunder, som rent faktisk har en interesse i din forretning og som med rette kommunikation og målretning kan konverteres til kunder. Er din liste med kvalitetsleads tilfældigvis også rigtig stor, er det jo kun endnu bedre. 

  Hos WeMarket har vi mange års erfaring med indsamling af e-mailadresser, på traditionelle og utraditionelle måder. Vi ved derfor også, hvilke værktøjer og metoder, der virker og vækker interessen hos netop din målgruppe af potentielt købeklare kunder, når de modtager e-mails fra dig. Selvom leadgenerering gennem e-mail marketing måske lyder kompliceret, så er det faktisk simplere end man tror, når man har værktøjerne. 

  Vi har arbejdet med en lang række forskellige mailprogrammer, som alle har deres egne styrker og svagheder, herunder MailChimp, Marketing Platform, Klaviyo og ActiveCampaign. Skal du have opsat din e-mail markedsføring fra bunden finder vi i samarbejde det system, som passer bedst til dine behov og ønsker, ligesom vi kan hjælpe dig med at vurdere dit nuværende set-up, hvis du allerede er i gang. De fleste af programmerne er meget nemme at forstå og benytte, når først det hele er sat op. Ønsker du vores hjælp til leadgenerering sørger vi for at tage højde for dine ressourcer, tekniske færdigheder og mål, så vi sikrer at du udnytter din virksomheds fulde potentiale.

   

  Få identificeret leads med købsovervejelser

  Hvert klik på hjemmesiden er et købssignal. Nogle sidevisninger er et stærkt købssignal, andre er et svagt købssignal. Hvis vi kigger på alle sidevisninger, kan vi beregne hvilke leads, der er varme og gøre klar til, at en sælger kan følge op. De kolde leads skal varmes godt op med målrettet markedsføring.

  Alt efter hvilket indhold et lead læser på en side, fortæller det noget om interessen for forskellige løsninger og produkter. Klik-adfærden på hjemmesiden bruger vi til at segmentere efter interesser. Segmenteringen bruger vi så både til e-mail automation og retargeting på Facebook.

  Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

  Få succes med leadgenerering med WeMarket som partner

  Uanset om du er B2B eller B2C virksomhed er leadgenerering ikke noget, du må ignorere i din forretning. Der skal ikke mange tiltag og værktøjer til for, at du oplever en mærkbar forskel i genereringen af leads eller salg.

  Når du benytter os som partner, får du en dygtig spiller på markedet, som ikke kun har fokus på at generere leads. Det er en vigtig del af hele processen, men kan ikke stå alene, da du også skal konvertere dine leads til salg for at få det optimale ud af indsatsen. Vi hjælper dig derfor også med at bearbejde dine leads, så de modtager relevant markedsføring, der i sidste ende gør dem købsmodne og salgsklare. Med fokus på dette kan du potentielt opbygge en lang liste af loyale kunder.

  Sammen med dig skræddersyr vi den helt rette løsning for din virksomhed. Det gælder uanset, om du har brug for sparring om leadgenerering eller hjælp til håndtering og eksekvering af din e-mail strategi og markedsføring.

  Lad os tage en snak

  Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

  71 99 34 74