Leadgenerering – Find dine nye kunder

Vi skaber brandvarme kundeemner ved at igangsætte en mere personlig og målrettet markedsføring.

Automatiser indsamlingen af leads til din virksomhed

Har du svært ved at skaffe tilstrækkeligt med kvalificerede leads til din virksomhed? Indsamling af leads er meget vigtigt for din virksomheds succes. For at opnå det kræver det en gennemtænkt strategi og proces, så du får mest muligt ud af din indsats. Det er her, vi hos WeMarket træder til, da vi har effektive redskaber og en unik viden ved hånden.

Nyhedsbreve

Vær top of mind hos dine kunder med relevante nyhedsbreve

E-mail list building

Få kvalitetsleads og højere konvertering af kunder

Marketing automation

Kom nemt i gang med automatisering af dine mailflows

Hvorfor arbejde med leadgenerering?

Leadgenerering er en meget vigtig del af din forretning og online marketingsstrategi, da det er i denne proces, at du konverterer en potentiel kunde til en betalende kunde. Det kræver vel og mærke den rette indsats og strategi. Men ved at fokusere på leadgenerering og metoderne dertil, kan du effektivt øge din omsætning.

Den absolutte fordel ved leadgenerering er også, at du får serveret en masse information om dine besøgende. Denne information kan du bruge direkte i din markedsføring til udarbejdelse af målrettet content og kampagner.

Hos WeMarket hjælper vi dig naturligvis med at finde frem til den rette strategi, og hvordan du bruger informationen om dine besøgende til effektivt at konvertere dem til betalende kunder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Øg salget med leadgenerering!

Med leadgenerering konverterer du en potentiel kunde til en betalende kunde. Ved målrettet at indsamle leads og følge op på dem, er du godt på vej. Udfyld formularen med det samme og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.

Thomas Haurum, Vækstpartner

E-mail: th@wemarket.dk
Telefon: 71 99 34 74

Få flere leads med en e-mail marketing strategi

En meget effektiv og billig måde at skaffe flere leads til din forretning på er gennem e-mail marketing. Selvom det måske ved første indtryk lyder som en gammeldags måde at skaffe leads på, er det faktisk en af de mest populære og kosteffektive kanaler til generering af leads.

Med en gennemtænkt og målrettet strategi og godt indhold i dine e-mails kan du skabe værdi for din forretning nu og på længere sigt. Det er et stort arbejde og kræver både det rette værktøj til udsendelse af automatiske e-mails, planlægning af flows og meget mere.

Det kan være kompliceret at sætte sig ind i selv. Men hos WeMarket er vi specialister i leadgenerering og e-mail marketing strategi og kan derfor med råd, vejledning og hjælp hjælpe dig til flere brandvarme leads og en øget omsætning. Du bestemmer selv, om vi skal tage os 100% af processen – én ting er i hvert fald blot sikkert: VI hjælper dig til succes uanset, hvad du vælger.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få leads med en solid e-mail liste

En meget vigtig del af en e-mail marketing strategi er at opbygge og have en solid e-mailliste. Har du allerede været i gang med at indsamle e-mails, er det en god start til din generering af leads.

Men, hvis du gerne vil fastholde både potentielle, nye og nuværende kunder, er det vigtigt, at du kommer i gang med e-mail marketing og at finde en strategi til at udbygge din e-mail liste, da der potentielt ligger mange leads og salg og venter.

Det er vigtigt at pointere, at en solid e-mail liste, ikke er den længste e-mail liste. Det er i stedet en liste af kvalitetsleads bestående af e-mails fra kunder, som rent faktisk har en interesse for din forretning og som med rette kommunikation og målretning kan konverteres til kunder.

Hos WeMarket har vi stor erfaring med indsamling af e-mailadresser. Vi ved derfor også, hvilke værktøjer og metoder, der virker og vækker interessen hos potentielt købeklare kunder, når de modtager e-mails fra dig. Selvom leadgenerering gennem e-mail marketing måske lyder kompliceret, er det ikke sådan, det er.

Vi benytter os nemlig af det intuitive e-mailprogram, Mailchimp, som er nemt og ligetil at forstå og benytte, når først det hele er sat op. Ønsker du vores hjælp til leadgenerering, tager vi selvfølgelig altid udgangspunkt i dine behov samtidig med, at vi sørger for at få udnyttet det fulde potentiale.

Få identificeret leads med købsovervejelser

Hvert klik på hjemmesiden er et købssignal. Nogle sidevisninger er et stærkt købssignal, andre er et svagt købssignal. Hvis vi kigger på alle sidevisninger, kan vi beregne hvilke leads, der er varme og gøre klar til, at en sælger kan følge op. De kolde leads skal varmes godt op med målrettet markedsføring.

Alt efter hvilket indhold et lead læser på en side, fortæller det noget om interessen for forskellige løsninger og produkter. Klik-adfærden på hjemmesiden bruger vi til at segmentere efter interesser. Segmenteringen bruger vi så både til e-mail automation og retargeting på Facebook.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Få succes med leadgenerering med os som partner

Uanset om du er B2B eller B2C er leadgenerering ikke noget, du må ignorere i din forretning. Der skal ikke mange tiltag og værktøjer til for, at du kan mærke en mærkbar forskel i genereringen af leads eller salg.

Når du benytter os som partner, får du en dygtig spiller på markedet, som ikke kun har fokus på at generere leads. Det er en vigtig del af hele processen, men kan ikke stå alene, da du også skal konvertere dine leads til salg for at få det optimale ud af indsatsen. Vi hjælper dig derfor også med at bearbejde dine leads, så de modtager relevant markedsføring, der i sidste ende gør dem købsmodne og salgsklare. Med fokus på dette kan du potentielt opbygge en lang liste af loyale kunder.

Sammen med dig skræddersyr vi den helt rette løsning for din virksomhed. Det gælder uanset, om du har brug for sparring om leadgenerering eller hjælp til håndtering og eksekvering af din e-mail strategi og markedsføring.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74