Praktikant

Vil du have fyldt din faglige værktøjskasse godt op? Kom i et lærerigt praktikforløb hos WeMarket

Stilling

Praktikant

Lokation

Ikast, Midtjylland

Arbejdstid

Fuld tid, 3 måneder

Tiltrædelsesdato

Hurtigst muligt

Drømmer du om at blive klogere på digital markedsføring og bureau-branchen? Så har vi praktikpladsen til dig!

Vi leder aktuelt efter en marketingpraktikant, som vil arbejde med ambitiøse og søde kolleger og kunder, mod et fælles mål om vækst – til glæde og gavn for alle.

Vi tilbyder en praktikplads, hvor du i samarbejde med specialister og VækstPartnere (projektledere & konsulenter fra WeMarket) arbejder benhårdt på at være de bedste indenfor vores fag, men hvor der også altid er plads til at være nysgerrige, stille spørgsmål og lære. 

Vi tror nemlig grundlæggende på at de bedste resultater kommer af fælles viden og forståelse – derfor arbejder vi enormt tæt sammen – både internt, men også med kunderne. 

Tænker du: “Yes – det er lige praktikpladsen for mig!” – så læs endelig videre.

 

Vi forestiller os, at du: 

(Bemærk: Vi tror på, at samspillet af kompetencer skaber den værdifulde helhed. Så kan du vinge et par af punkterne af, så tøv ikke med at ansøge, hvis du er motiveret. Vi kan lære dig det hele!)

 • Brænder for at arbejde med marketing. Hvad enten det er Paid Search, Social Media, SEO, Amazon eller E-mailmarkedsføring
 • Er ivrig efter en hverdag med digital markedsføring. 
 • Er ambitiøs i dit arbejde
 • Bor i en overskuelig afstand fra Ikast
 • Har mulighed for at være i praktik i minimum 3 måneder
 • Du må meget gerne have haft fingrene i digital markedsføring, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en brændende interesse for faget og har lyst til at lære.


I løbet af din praktikperiode, lærer du hvordan man arbejder med online marketing hos et digitalt marketingbureau, indenfor et givet område som primær omdrejningspunkt, men med mulighed for opgaver indenfor flere discipliner. Dine arbejdsopgaver kan eksempelvis bestå af opsætning af annoncer, optimering, vedligehold og rapportering for vores kunder. 

 

Til gengæld tilbyder vi: 

 • Et spændende praktikforløb med hands-on arbejde fra dag 1
 • Masser af ansvar og rig mulighed for faglig udvikling
 • Grundig oplæring i digital markedsføring
 • En praktikplads hvor der altid er mulighed for fastansættelse såfremt matchet er der 
 • Du kan desuden se frem til at blive en del af en virksomhed med masser af fart på, hvor vi gør en dyd ud af at kombinere høj faglighed og ekspertise med højt humør. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde. Det er nemlig på den måde, at vi leverer de bedste resultater for vores kunder!

 

Vi håber ovenstående har vakt interesse. Så lad os fortælle lidt mere om os selv!

WeMarket er et digitalt marketingbureau med lokationer i Ikast og Kolding. Vi hjælper en bred palette af lokale kunder med hele eller dele af deres markedsføringsindsats. Vi har ét fokus for øje:  – Vi vil være den bedste investering kunden nogensinde har foretaget. Det er vi for nogen kunder, for andre er vi ikke. Men vi går på arbejde med denne ambition hver dag.

Har du spørgsmål til en praktikperiode hos WeMarket, er du velkommen til at kontakte vores flinke CPO Anders Jessen på telefon 25 36 89 99.

Skynd dig til tasterne og send din ansøgning til karriere@wemarket.dk. Tilføj heri hvilket område du ønsker at arbejde med i din praktikperiode. Samt hvilken periode du skal være i praktik. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

P.S. Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så søg alligevel. Det kan være vi er meant to be 🙂