Karriere

Hvad siger kollegaerne om at være en del af WeMarket?

Lær WeMarket at kende gennem vores medarbejdere

Hvordan er dagligdagen hos WeMarket? Og hvad består arbejdsopgaverne af? Tryk på play og lær vores virksomhed meget bedre at kende. Her kan du få et indblik i hvordan en typisk hverdag ser ud, og hvilke opgaver samt udfordringer, som man kan risikere at stå overfor.

Plads til alle – også dig!

Det kan være vanskeligt at afkode virksomheders sociale samt faglige kollegiale fællesskab. Derfor kan vi her præsentere nogle små videoklip med vores medarbejdere, som giver dig et indtryk af den dagligdag, som udspiller sig her hos WeMarket.

Hos os er der plads til alle – uanset erfaring eller ej. Dette vil du formentlig også hurtigt opleve, når du lander et job hos WeMarket. Vores dør er åben for mange forskellige kompetencer og personligheder. Vi er et mangfoldigt team, hvor vi værdsætter forskelligheder.

Udtalelse fra en tidligere kollega

Er du nysgerrig på hvad tidligere og nuværende medarbejdere siger omkring WeMarket – din potentielt nye kommende arbejdsplads?

Her i videoen møder du Sebastian, som tidligere har haft fast arbejdsplads hos os.
Denne korte video vil forhåbentlig give dig et indblik i hvorledes det er at arbejde i vores udviklende, drivkraftige virksomhed.

Nogle af de nøgleord, som går igen fra flere tidligere medarbejdere er: det stærke fællesskab, ansvar og den faglige udvikling.

Medarbejdertilfredshedsmåling

Hos WeMarket ved vi, at der skal være tid til det hele! Der skal være tid til at dykke helt ned i materien på kunderne, tid til at få de virkelig gode idéer og tid til at drikke en kop kaffe med kollegaerne og gå en tur i det flygtige danske solskin! Og så skal vi aldrig løbe så stærkt, at energien er fuldstændig udslukt, når vi skal hjem til vores familier.

Derfor udfører vi løbende anonyme målinger af trivslen hos alle medarbejdere, så vi fanger selv de mindste tegn på, at der er rod i balancen. Vores håb er nemlig, at alle medarbejdere har lyst til at være en del af A-holdet i dag, i morgen og om +10 år!

Hele 83 procent ligger vores medarbejdertilfredshedsmåling på. Det er 11 procent over landsgennemsnittet. Dette er vi ekstremt stolte af – men vi stopper naturligvis ikke her. Vores mål er, at den skal endnu længere op. Derfor evaluerer vi også jævnligt på vores medarbejderes ve og vel på arbejdspladsen.

Den enkelte medarbejder er i fokus, og for os er det vigtigt, at alle føler sig som en del af teamet. Hos os vægter vi det sociale højt og afholder årligt flere arrangementer, som forstærker fællesskabet yderligere. Når det sociale spiller, så oplever vi også den daglige arbejdsdag fungerer bedre i kraft af det styrkede fællesskab og det gode sammenhold.

83/100

Landsgennemsnit: 72

Respondenter: 21

Ledelse

0

Kollegaer

0

Resultater

0

Balance

0

Medbestemmelse

0

Mestring

0

Mening

0

Arbejdslyst

0

Udvikling, sammenhold og vidensdeling

Lyder det tiltalende? Vi brænder for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere. Disse rammer skabes allerbedst gennem udvikling af kompetencer, vidensdeling samt et stærkt team, hvor fællesskabet er i højsædet.

Her hos WeMarket har vi alle det tilfælles, at vi brænder for digital markedsføring. Hvis du har det på samme måde, så kan vi altid bruge nogle nye hænder i teamet.

I dagligdagen arbejder vi med markedsføring på Amazon, SEO, Google Ads, nyhedsbreve, social media samt meget, meget mere. Kig vores ledige stillinger igennem og se, om der er plads til dig og dine skarpe kvalifikationer!

Måske er det lige dig, vi mangler!

Talenter kan vi aldrig få nok af her hos WeMarket. Måske sidder du med lige præcis de kvalifikationer, som vi leder efter. Skynd dig derfor til tasterne og send os en ansøgning. Fortæl os gerne omkring dine interesser inden for digital markedsføring samt den erfaring og viden, du allerede besidder. Hvis du er helt grøn på området, er du også meget velkommen til at skrive.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Send din ansøgning til karriere@wemarket.dk