Gør karriere inden for marketing hos WeMarket

Vi er i gang med at bygge Danmarks stærkeste marketingkoncept. På denne side kan du lære os lidt bedre at kende.

Opnå dine karrieredrømme hos WeMarket

Brænder du for digital markedsføring? Hop med om bord og bliv en del af vores dygtige, kompetente team. Vi er et bureau, som brænder for markedsføring på alle de digitale platforme. Teamet her hos WeMarket er mangfoldigt, og vi har alle hver især vores egne kvalifikationer og brændpunkter – men fælles for os alle er, at vi ønsker at skabe en god oplevelse for kunden.

Vi er et udviklende marketingbureau i konstant vækst. Derfor har vi også ofte brug for nye, dygtige kandidater, som kan blive en del af vores skønne team. Klik ind på vores ledige stillinger, og find dit nye drømmejob. Du er naturligvis også altid velkommen til at smide os en uopfordret ansøgning, som vi ligeledes læser igennem med stor glæde.

Uanset om du har 20 års erfaring eller slet ingen erfaring, så vil vi kunne finde en plads til dig her i WeMarket. Et fremragende karakterbevis og et kilometerlangt CV er ikke nødvendigt. Uanset årelang erfaring eller ej, så kan du vække en interesse i os. Det vigtigste er du besidder en interesse for digital markedsføring – og skal vi nok lære dig resten hen ad vejen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning til Lasse Winther Jørgensen på lw@wemarket.dk

Ledige stillinger i Kolding:

Der er pt. ingen ledige stillinger.

Medarbejdertilfredshedsmåling

Hos WeMarket ved vi, at der skal være tid til det hele! Der skal være tid til at dykke helt ned i materien på kunderne, tid til at få de virkelig gode idéer og tid til at drikke en kop kaffe med kollegaerne og gå en tur i det flygtige danske solskin! Og så skal vi aldrig løbe så stærkt, at energien er fuldstændig udslukt, når vi skal hjem til vores familier.

Derfor udfører vi løbende anonyme målinger af trivslen hos alle medarbejdere, så vi fanger selv de mindste tegn på, at der er rod i balancen. Vores håb er nemlig, at alle medarbejdere har lyst til at være en del af A-holdet i dag, i morgen og om +10 år!

Hele 83 procent ligger vores medarbejdertilfredshedsmåling på. Det er 11 procent over landsgennemsnittet. Dette er vi ekstremt stolte af – men vi stopper naturligvis ikke her. Vores mål er, at den skal endnu længere op. Derfor evaluerer vi også jævnligt på vores medarbejderes ve og vel på arbejdspladsen.

Den enkelte medarbejder er i fokus, og for os er det vigtigt, at alle føler sig som en del af teamet. Hos os vægter vi det sociale højt og afholder årligt flere arrangementer, som forstærker fællesskabet yderligere. Når det sociale spiller, så oplever vi også den daglige arbejdsdag fungerer bedre i kraft af det styrkede fællesskab og det gode sammenhold.

83/100

Landsgennemsnit: 72

Respondenter: 21

Ledelse

0

Kollegaer

0

Resultater

0

Balance

0

Medbestemmelse

0

Mestring

0

Mening

0

Arbejdslyst

0

En bred palette af digital markedsføring

Men hvad laver man så overhovedet her hos WeMarket? Det korte og præcise svar er: digital markedsføring. Den digitale markedsføring er i fremmarch, og derfor udvikler og opdaterer vi også hele tiden vores ydelser til kunderne.

Vi holder os up-to-date med de nyeste tendenser, og følger dem tæt. På denne måde sikrer vi, at vi hele tiden giver den absolut bedste service til vores kunder.

I og med vi har sådan en bred palette af arbejdsopgaver, er det også muligt for dig, som potentiel kandidat, at finde lige præcis dit drømmeområde.

Udvælg dit digitale brændpunkt

Digital markedsføring er et bredt begreb. Her hos WeMarket har vi en række forskellige afdelinger, hvor vi koncentrerer os om konkrete ydelser. Dette tæller:

SEO

På Team SEO arbejder vi målrettet med at øge vores kunders organiske trafik og få topplaceringer på Google. Vi identificerer primære søgeord, laver tekniske forbedringer på hjemmesiden, arbejder med on-page-tekster og skaffer stærke indgående links til kundens site. Med et SEO job hos WeMarket får du en alsidig hverdag, hvor du både har ansvar for dine egne kunder, men også indgår i et tæt dagligt samarbejde med Team SEO, AdWords og Social Media specialister og vores VækstPartnere.

Google Ads

Når der skal laves effektive kampagner på Google, sidder vi på Google Ads teamet klar til at byde op og ned, så vores kunder får mest muligt ud af de betalte klik. I et Google Ads job hos WeMarket får du dagligt lov til at nørde i Google Analytics, lave dybdegående søgeordskampagner, gennemgå og justere kampagnerne og afrapportere til kunderne.

Amazon

Amazon rummer et stort potentiale for rigtig mange virksomheder, og hos Team Amazon hjælper vi vores kunder med at komme i gang med forretningen på en af verdens største markedspladser. Hos WeMarket har vi stort erfaring med, hvad der virker fra første færd, og som del af Team Amazon kommer du til at arbejde med vækstpotentialer, analyse, strategier og stategisk og taktisk rådgivning.

Social Media

Team Social skaber synlighed og en øget omsætning for vores kunder gennem Social Media markedsføring. Vi hjælper kunderne til at placere deres markedsføringkroner helt rigtigt, uanset om der laves organiske opslag eller annonceres på Instagram, LinkedIn, Facebook, Pinterest, YouTube, Snapchat og TikTok. Med et Social Media job hos WeMarket kommer du blandt andet til at arbejde med grafisk layout, tekster, Facebookannoncering og overordnet strategi.

E-mailmarkedsføring

Hos WeMarket hjælper vi vores kunder med at lægge en effektiv e-mail marketing-strategi, som skaber gode relationer og øger salget på hjemmesiden. På basis af vores best practice og indsigt i målgrupper og behov hjælper vi kunderne med at håndtere og eksekvere deres e-mailmarkedsføring, så de får større opening rate, bedre click-through rate og flere leads eller salg.

Måske er det lige dig, vi mangler!

Talenter kan vi aldrig få nok af her hos WeMarket. Måske sidder du med lige præcis de kvalifikationer, som vi leder efter. Skynd dig derfor til tasterne og send os en ansøgning. Fortæl os gerne omkring dine interesser inden for digital markedsføring samt den erfaring og viden, du allerede besidder. Hvis du er helt grøn på området, er du også meget velkommen til at skrive.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Send din ansøgning til karriere@wemarket.dk

Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads

Hvad er det så for en arbejdsplads, du kan blive en del af? 

Vi har fra den spæde start haft den optimistiske målsætning at blive Danmarks bedste arbejdsplads. Det lyder urealistisk, men vi kæmper hårdt for det hver eneste dag. Denne målsætning medfølger en lang række værdier, som vi mener, du får i et digital markedsføring job hos os. 

Hos WeMarket får du løbende uddannelse og sparring blandt 100% dedikerede og skarpe hjerner. Du lærer altså en hel del HVER dag. Vi ved i øvrigt, at vores mest værdifulde ressource er DIT hoved – derfor vil vi gå rigtig langt for, at dit hoved bliver og forbliver det bedste i branchen, ligesom din mentale sundhed og glæde altid er på dagordenen. 

Hos WeMarket er der højt til loftet (som i virkelig højt). Her er der intet hierarki og ingen dumme spørgsmål eller kedelige konventioner. Hos WeMarket kan du være dig selv. Vi har et stærkt sammenhold – både når vi arbejder på kontoret, og når vi sammen sprænger de vante rammer og hygger til en lang række sociale arrangementer. Vi vil være de bedste – men vi vil have det sjovt samtidig!