FACEBOOK KURSUS
Facebook kursus 100% målrettet til din virksomhed


SCROLL

Facebook kursus i Holstebro – lær Facebook annoncering

100% fokuseret og målrettet Facebook kursus, hvor vi lærer dig, hvordan du kommer rigtigt i gang med Facebook annoncering, og hvordan du får lavet de bedste kampagner og den helt rigtige opsætning for din virksomhed eller webshop.

Hos WeMarket Holstebro varetager vi mange forskellige kunders annoncekonti indenfor Facebook annoncering, og den erfaring deler vi gerne ud af på vores Facebook kursus med udgangspunkt i din virksomhed.

Grib muligheden nu. Alt vi laver sammen på vores Facebook kursus er målrettet din virksomhed. Så når du er færdig med dit kursus, har du allerede konkrete kampagner, annoncer og målgrupper at arbejde videre med.

Jesper Fredholm, underviser Facebook

E-mail: holstebro@wemarket.dk
Telefon: 81 40 17 57
WeMarket Holstebro, Nupark 51

Hvad koster jeres Facebook kursus?

Prisen starter fra 4.500 kr. for et halvdagskursus. Det er ingen faste priser på vores Facebook kursus, da vi målretter indholdet til den enkelte virksomhed, og hvilket mål I har med jeres Facebook indsats. Vi anbefaler, at I max. er 3 medarbejdere tilmeldt.

Facebook kurset er for dig …

 • Der allerede har en virksomheds Facebook-side
 • Der gerne vil skabe flere henvendelser, leads og salg i din virksomhed
 • Der ønsker at hæve niveauet indenfor Facebook annoncering
 • Der sidder med ansvaret for Facebook i en virksomhed


Hos dig eller os?

Vi kører gerne ud til dig og afholder Facebook kursus, men du er også meget velkommen hos os i Nupark i Holstebro. Skal vi undervise hos dig, er der kørsel efter statens takster.

”Vi lærer dig at mestre Facebook annoncering, så du får forståelse for selv de mindste detaljer, så du kan nå ud til endnu flere potentielle kunder”

Få mere information omkring vores Facebook kursus

Udfyld kontaktformularen og få mere at vide omkring et Facebook kursus hos WeMarket i Holstebro. Så vender vi tilbage og starter den indledende dialog omkring, hvordan vores Facebook kursus kan målrettes jeres virksomhed.

Jesper Fredholm, vækstpartner Holstebro
Jesper Fredholm, Vækstpartner Holstebro

E-mail: holstebro@wemarket.dk
Telefon: 81 40 17 57
WeMarket Holstebro, Nupark 51

Lærer omkring forskellige Facebook kampagnetyper

Der er en verden til forskel, om du er en webshop eller en hjemmeside, som skal generere leads, eller du ønsker at have fokus på nye følgere eller trafik til din hjemmeside. Derfor lærer du Facebook annoncering omkring, hvilke kampagnetyper du skal vælge, helt afhængigt af din målsætning med annonceringen.

Det kan være Facebook kursus i:

 

 • Facebook dynamic product ads
 • Facebook konverteringskampagner
 • Facebook trafik til hjemmeside
 • Facebook like kampagner

Lærer omkring forskellige annoncetyper

Du lærer hvilke annoncetyper og formater du skal bruge til de forskellige Facebook kampagner, og hvordan du indstiller de forskellige af annoncer, målrettet mod dine specifikke målgrupper.

Det kan være Facebook kursus i:

 

 • Facebook dynamiske produktannoncer
 • Facebook lead annoncer
 • Facebook like annoncer
 • Facebook trafik annoncer

“Du går ikke tomhændet hjem fra vores Facebook kursus – vi målretter indholdet til din virksomhed”

Facebook kursus med hænderne på tasterne

Hos os får du lov til selv at få hænderne på tasterne og oprette kampagner, annoncer og meget mere. Vi ved man lærer bedst ved at få værktøjet i hænderne. Vi hjælper gerne på vej, men som udgangspunkt er det dig, som får lov til at trykke på tasterne og rykke med musen.

Kursus i opsætning af Facebook pixel

Som det første på vores Facebook kursus sørger vi for, sammen med dig at, at få opsat jeres Facebook pixel korrekt, så vi ved alt virker som det skal. En Facebook pixel er hele basen for, at vi kan målrette kampagner og annoncer til jeres potentielle kunder.

Facebook kursus i Business Manager

Hvis i ikke allerede bruger Facebook Business Manager, så opretter vi på vores Facebook kursus sammen en Facebook Business Manager korrekt. Så kan i også styre jeres medarbejderes adgang og såfremt i ønsker ekstern hjælp til Facebook.

Facebook kursus i brugen af Facebook målgrupper

Inden vi går i gang med at oprette kampagner og annoncer på vores Facebook kursus, så lærer du hvordan du opretter målgrupper ved hjælp af Facebook Pixel, og hvordan du bruger disse målgrupper til at nå ud til nye potentielle kunder.

Kursus i hvordan du laver Facebook flows

Med Facebook flows får du fokus på remarketing og hvordan du viser forskellige budskaber helt afhængigt af målgrupperne og deres adfærd på din hjemmeside. Vi viser dig hvordan du sætter et automatisk Facebook flow op, så du kan få vist dine budskaber på det helt rigtige tidspunkt.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

81 40 17 57