Job hos WeMarket Holstebro
WeMarket Holstebro søger digital specialist


SCROLL

WeMarket Holstebro søger Digital Specialist

Kribler det i fingrene, når du hører ord som Facebook annoncer, Google Ads, Google Shopping, Google Display, Youtube annoncer? Navigerer du knivskarpt på en eller flere disse platforme? Og kan du tilføje billederedigering?

Så har vi drømmejobbet til dig som Digital Specialist!

Hos WeMarket mærker vi en massiv interesse for vores ydelser inden for online markedsføring, og vores 2. kontor i rækken, Holstebro, får vi brug for en dygtig og passioneret digital specialist – måske er det lige netop dig?

Det er ikke et ultimativt krav, at du 3-20 års erfaring som specialist. Men der skal løbe digitalt blod i dine årer, og du skal i et vist omfang have haft fingrene i annoncering på Google, Facebook annoncering og SEO. Det absolut vigtigste er dog, at du brænder for dit fag.

Du vil under alle omstændigheder opleve en stejl indlæringskurve, men du vil ligeledes få løbende uddannelse, så du tilegner dig endnu mere viden. Det kommer nemlig i sidste ende vores kunder til gode.

Vi forestiller os, at du…

  • Har erfaring med annoncering på Google og Facebook
  • Er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
  • Kender til attribuering og tracking af annoncer
  • Er ivrig efter en hverdag med digital markedsføring
  • Er bosat i en overskuelig afstand af Holstebro

Det er en klar bonus, hvis du kan arbejde med grafik og billeder til Facebook annoncer.

Til gengæld tilbyder vi…

  • En central plads i en virksomhed med fart på
  • Masser af ansvar
  • Medbestemmelse af hvordan du former dit job
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer

Du kan desuden se frem til at blive en del af en forrygende arbejdsplads, hvor vi kombinerer faglighed og ekspertise med højt humør og hygge. Som en del af WeMarket Holstebro, kan du også glæde dig til legendariske firmafester og sjove arrangementer med yderligere 20 søde kollegaer på vores hovedkontor i Ikast og Kolding.

Lidt mere om os
WeMarket startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2014 i Ikast, og siden da er det kun gået én vej. Fra kun at tilbyde Google Adwords og Facebook varetager vi nu hele paletten – blandt andet SEO, UX, hjemmesider, webshops, pressearbejde og video. Vores liste med kunder vokser konstant, og i dag har vi både små og store kunder – lige fra den lokale tømrer til nationale rejsebureauer. I foråret 2019 åbnede WeMarket Holstebro, og i december 2019 åbner vi endnu et kontor i Kolding.

Hos WeMarket arbejder vi hver dag benhårdt på at skabe resultater for vores kunder og være de bedste indenfor vores fag. Vi vil altid være først på nye tendenser inden for online annoncering, og nøglen til vores succes er faglig ekspertise og kompromisløs service – samtidig med, at vi har det sjovt sammen.

Arbejdstid
Fuld tid

Arbejdssted
Holstebro, Nupark 51

Tiltrædelsesdato
Hurtigst muligt

Er du med endnu?
Så håber vi, at du er blevet klogere på,hvem vi er, men nu er det på tide, at vi hører lidt mere om dig.

Find os på Instagram, hvis du vil se lidt til WeMarket.

Skynd dig derfor til tasterne og send din ansøgning og CV til Jesper Fredholm på jf@wemarket.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Send din ansøgning til jf@wemarket.dk