WEMARKET HOLSTEBRO
Vi løfter din markedsføring op i den digitale superliga!


SCROLL

Kom i den digitale Superliga med målrettet markedsføring

WeMarket Holstebro arbejder med en bred vifte af værktøjer inden for digital markedsføring, og vores mål er klart. Vi vil sikre vores kunder nye kunder, flere leads og højere omsætning, og vi vil gøre det med gennemsigtighed, ærlighed og med fuld fokus på din virksomhed. Hos WeMarket Holstebro servicerer vi virksomheder lokalt i Holstebro og hele Vestjylland.

5 gode grunde til at vælge WeMarket Holstebro

  • 20 dedikerede medarbejdere – heraf 2 lokalt i Holstebro
  • Specialister indenfor hver deres digitale felt
  • Priser hvor alle kan være med, og aftaler der er til at betale
  • Gratis adgang til WeMarket Board – vi dokumenterer alt arbejde og du kan se, hvilket afkast du får for dit marketingbudget i live index
  • 10+ års erfaring indenfor online markedsføring

Jesper Fredholm, vækstpartner

E-mail: holstebro@wemarket.dk
Telefon: 81 40 17 57
WeMarket Holstebro, Nupark 51

 
 

 

Mere end 350 virksomheder har valgt WeMarket

Speciale i online markedsføring

Vi har specialiseret os i digital markedsføring på alle de gængse platforme – og vi ved som Webbureau i Holstebro hvad vi snakker om. Udover at spare dig for udenomssnak og floskler, så kan vi i samarbejdet løfte din markedsføring op, hvor konkurrenterne ikke kan være med.

Speciale i online markedsføring

Vi har specialiseret os i digital markedsføring på alle de gængse platforme – og vi ved som Webbureau I holstebro hvad vi snakker om. Udover at spare dig for udenomssnak og floskler, så kan vi i samarbejdet løfte din markedsføring op, hvor konkurrenterne ikke kan være med.

 
 

 

Mere end 350 virksomheder har valgt WeMarket

Få et helt uforpligtende møde med mig

Udfyld formularen, skriv lidt om din virksomhed og fortæl hvad du gerne vil have hjælp til. Så vender jeg tilbage til dig.

Jesper Fredholm, Vækstpartner Holstebro

E-mail: holstebro@wemarket.dk
Telefon: 81 40 17 57
WeMarket Holstebro, Nupark 51

Marlene BertelsenAUBO Køkken & Bad "I tæt samarbejde med WeMarket ligger vi stabilt på omkring 30% organisk vækst fra Google"
★★★★★
Jacob Birk Jakob BirkOnlineSki "Vi skruede ned for Google Ads og op for SEO. Det har givet os en besparelse på 380.000 kr. og vi har samme antal kunder, der køber for lige meget."
★★★★★
Claus Claus L. SørensenAfrica Tours "WeMarket har i bogstaveligste forstand, en stor del af æren for vores 2-cifrede vækstrater. Specielt vores indgående trafik fra Google er eksploderet"
★★★★★
Lars HedegaardFiksIT "Vores nye hjemmeside fra WeMarket er super professionelt lavet. WeMarkets fokus på overskuelighed og at holde det simpelt er i top.
★★★★★

Personlige referencer. Se hvad andre siger…

Marlene BertelsenAUBO Køkken & Bad

"Jeg har haft æren af at at arbejde sammen med Jesper i en 5-årig periode, hvor han har haft ansvaret for AUBOs Google-konti. Jesper er et menneske, der udover at være blændende dygtig til sit arbejde, også er super behagelig at arbejde sammen med. En person med både hjerne og hjerte på det rette sted."

★★★★★
Karina Jensen Karina JensenNewlinesport og Carite

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jesper i forbindelse med online markedsføring af Newlinesport og Carite. Jesper er kompetent, dedikeret og rigtig god til at forklare på et niveau, hvor alle kan være med. Hans evner favner bredt, og deadlines overholdes altid. Jeg kan anbefale Jesper som en yderst behagelig og kompetent samarbejdspartner."

★★★★★
Claus L. SørensenAfrica Tours

"Jesper har sammen med WeMarket administreret såvel vores Adwords-kampagner som andre online aktiviteter. Alting til vores store tilfredshed. Gode resultater og en rigtig fin feedback/sparring mm. Ud over at kunne sit håndværk er Jesper samtidigt en fornøjelse at arbejde sammen med. Jesper er skarp, hurtig og opfølgende i sit arbejde. De varmeste anbefalinger herfra."

★★★★★
Poul MejlsMejls Foto

"Hvis du har brug for at blive fundet på nettet, eller at dine budskaber rammer præcis det kundesegment, du ønsker, så er Jesper den helt rette til at hjælpe dig og dit firma på vej."

★★★★★

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

81 40 17 57