Skrevet af: Danni Jessen
25. juni 2018

Fra juli måned bliver et sikkert website endnu mere vigtigt

Fra juli måned i år vil Google begynde at markere, hvis en hjemmeside ikke har en sikker forbindelse (har et gyldigt SSL-certifikat).

Verdens største søgemaskine har længe presset på for at få hjemmesider på sikre forbindelser. Google har i en længere periode advaret om, at hjemmesider uden gyldigt SSL-certifikat vil komme til at rangere dårligere i søgeresultaterne.

Google begynder for alvor at realisere dette, og søgemaskinen tager den nu også skridtet videre.

Markering af usikker forbindelse

Når du i dag besøger en hjemmeside, fremgår det af et ikon øverst i venstre hjørne, hvis forbindelsen er sikker:

Hvis den besøgte hjemmeside ikke har det ønskede SSL-cerificat, vises der i dag blot et “i” for information:
Når kalenderen viser juli, vil dette ændres.

Herfra vil hjemmesider uden sikker forbindelse ikke blot blive straffet med dårligere rangering. Google vil nemlig fremhæve og derved gøre det let for den besøgende at se, hvis en hjemmeside ikke har det ønskede SSL-certifikat.

I stedet for i’et vil der komme til at stå “Usikker”, og dette vil uden tvivl få konsekvenser.

Med dagens mange skandaler i forbindelse med dårlig håndtering af personfølsomme oplysninger, er det vigtigere end nogensinde at vise de besøgende, at de kan have tillid til din hjemmeside.

Du kan læse mere om det her.

Læs mere om SSL-certifikat her.

Hvis du endnu ikke har et gyldigt SSL-certifikat på din hjemmeside, kan vi ordne det for dig. Ring blot på: 71 99 34 74 så tager vi hånd om det:)

Ønsker du, at vide mere om hvordan kan du forbedre din hjemmeside, læs mere om hastigheds optimeringer her eller læs Jerpers fremragende blogindlæg om Cookies her.

Danni er uddannet Multimediedesigner, og har tidligere haft erfaring med Leadgenerering og Marketing Automation. Til dagligt arbejder Danni med SEO, og hjælper vores kunder med at eksekvere deres SEO-strategi.