Worklogger

Fra få ugentlige leads til en strøm af daglige lead-gevinster

+300%

Flere leads om ugen

260 kroner

Pr. lead

En firedobling

Af konverteringer

INTRO

Worklogger er en danskdesignet app, der er skræddersyet til præcis og effektiv tidsregistrering, vagtplanlægning, dokumentation, materialeindberetning, elektronisk kørebog og mobil flådestyring. Den brugervenlige app er en stærk ressource for en bred vifte af brancher, som ønsker at optimere den daglige arbejdsgang.

Worklogger ledte efter en samarbejdspartner til at lede dem gennem deres marketinginitiativer. Inden de besluttede at samarbejde med os, gennemførte Worklogger en omhyggelig markedsanalyse. Deres fokus var rettet mod udbydere med korte bindingsperioder og flest positive anmeldelser på Trustpilot – kvaliteter, som vi hos WeMarket er stolte af at være kendt for.

WeMarket har ikke kun boostet vores konverteringer og skabt stærkere leads, de har også givet os den nødvendige ro i en travl hverdag, hvor vi konstant jonglerer med flere roller. Det er afgørende for os at føle den tryghed, som WeMarket leverer – altid med professionel og serviceminded rådgivning samt indsigtsfulde data, der giver os mulighed for konstant forbedring.

Marc Birkholm, Salgsansvarlig

- Worklogger

Succesfulde initiativer og powerfuld sparring

Worklogger stod med et behov for kompetent og professionel sparring, og det er præcis, hvad de fik hos os. Hos WeMarket er vi ikke bange for at sige vores mening, hvilket har vist sig at være en katalysator for forbedringer inden for både branding og marketingværdi hos Worklogger. Samarbejdet har været givende, og vores konkrete forslag og initiativer er altid blevet mødt med entusiasme fra Workloggers team.

Da Worklogger ønskede at booste deres leadgenerering, satte vi straks kursen med Google Ads og Facebook-annoncering, og det viste sig hurtigt at gå godt allerede fra start. En væsentlig faktor til succesen skal også tilskrives Worklogger og Marcs evne til at omfavne input og energisk implementere disse i deres strategi. Det har været en dynamisk rejse, hvor samarbejdet både hurtigt og effektivt begyndte at kaste frugter af sig.

Leadgenerering i topform

Vores indsats og rådgivning har ikke blot øget antallet af leads fra få ugentlige til flere daglige, men har også formet disse leads til at være markant stærkere og mere værdifulde for Workloggers vækststrategi. De nygenererede leads var altså ikke kun et klart løft i kvantitet, men også i kvalitet. Det har resulteret i en betydelig forbedring af Workloggers salgsproces, da de nye leads befinder sig længere i købsprocessen. Denne forlængede interaktion har skabt en hurtigere og mere effektiv salgsproces, hvilket har bidraget til en forbedret hitrate.

Vi arbejder konstant på at finpudse Workloggers content-strategi, blandt andet ved nøje at identificere og styrke de aspekter, der demonstrerer den største virkning i leadgenereringen. Det strategiske arbejde sikrer ikke kun øget synlighed, men også at indholdet har en direkte indvirkning på målgruppen. Ved at konstant finpudse og tilpasse indholdet sikrer vi, at Worklogger leverer indhold af høj kvalitet, der effektivt kommunikerer med målgruppen.

Har du brug for hjælp til leadgenerering?

Skab nye leads effektivt gennem målrettet Google Ads og Facebook-annoncering. Få vores ekspertrådgivning i dag!

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.