Webshipper

Fordobling af SQL YoY på 3 måneder!

Med stort vækst, organisatorisk ændringer samt et forestående salg af virksomheden, savnede Webshipper et kommercielt anker, som kunne hjælpe med at maksimere effekten af marketingindsatsen.

227%

Forøgelse af sales qualified leads

260%

Forøgelse af ARR i salgspipeline

-30%

Formindsket tidsforbrug i marketingafdelingen

INTRO

Webshipper er en softwarevirksomhed fra Silkeborg, som tilbyder en alt-i-en fragtplatform til e-commerce. Med tusindvis af kunder fordelt over hele nordeuropa er Webshipper blevet en stor spiller inden for kort tid. Webshippers løsning giver webshops mulighed for at printe én fragtlabel, men benytter op til hundredevis af fragtleverandører. Derudover kan man customize pakke- og ordreflows og på den måde skræddersy samt rationalisere processen fra indgående ordre til afsendelse.

Med WeMarket i rummet sker der noget! I vores samarbejde har der fra start været benhårdt fokus på at maksimere indsatserne ift. det, som virker samt minimere det, som ikke gør. Det har ledt til en fordobling af vores pipeline - både målt på SQL, men også i potentiel ARR. Vi vil til enhver tid anbefale WeMarket.

Emil Nørlund

- Webshipper

Webshipper søgte en marketingansvarlig og valgte WeMarket

Med stort vækst, organisatorisk ændringer samt et forestående salg af virksomheden, savnede Webshipper et kommercielt anker, som kunne hjælpe med at maksimere effekten af marketingindsatsen. Der var brug for en mere performanceorienteret tilgang til leadgenerering, da både produkt og salgsafdeling var klar.

WeMarket har således hjulpet med både styring, projektledelse samt annonceudformning, oplæring & budgettering.

Fedtet blev skåret fra, buen spændt og sigtekornet rettet til

Metoden i casen med Webshipper var at identificere alt det målbare, som gav kvalificerede leads og maksimere indsatsen på disse kilder. Ligeledes skar vi alle indsatser fra, som ikke var meget kommercielt orienteret, for at slanke resursebehovet og bruge vores indsat på dét, der virker.

Marketingafdelingen i Webshipper arbejder nu meget mere fokuseret på færre kanaler, men med dybere indsigt og viden omkring hvad der er udslagsgivende ift. det kommercielle mål.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 26

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.