Verarca

Go-To-Market af dansk software til CO2-beregning

Fuldt integreret

HubSpot-setup på 30 dage

170 kroner

Pr. kvalificeret lead

5 partnerleads

Om ugen

INTRO

Verarca er en dansk SaaS-virksomhed, der har udviklet banebrydende software til en enkel og brugervenlig beregning af CO2-aftryk. Deres software udfører automatisk realtidsberegninger af CO2-aftryk med blot få klik, og resultatet er 100% dokumenteret og sporbar, hvor alt er præsenteret i brugervenlige dashboards.

Verarca stod ved lanceringen af deres software overfor behovet for at etablere et køreklart setup og dermed en Go-To-Market strategi. Det var her, WeMarket trådte til og leverede en brugervenlig løsning med fokus på proaktivitet, tests og afrapportering.

Samarbejdet med WeMarket har været af stor værdi for Verarca. Vi har ikke blot haft fornøjelsen af kompetent rådgivning, men også et samarbejde, der har været karakteriseret af dedikation, innovation og professionel ekspertise. WeMarket har vist sig som en god støtte i vores rejse, og de har ikke blot hjulpet os med at opnå vores umiddelbare mål, men har også åbnet døre for en lang række fremtidige muligheder.

Søren Orluf, Operations Manager

- Verarca

En effektiv og målrettet køreplan

Verarca opererer i et dynamisk landskab med flere og flere nye konkurrenter, hvor det er væsentligt at være blandt de første for at opnå succes. Det var derfor af afgørende betydning for dem at få deres webside-design opdateret hurtigst muligt, og her har vi leveret den nødvendige rådgivning og faciliteret dialogen med både grafikere, designere og tekstforfattere.

Verarca søgte således professionel rådgivning og ekspertise til strategi og planlægning i forbindelse med lanceringen af deres software. Hos WeMarket leverede vi en Go-To-Market plan, der optimerede og effektiviserede Verarcas proces.

Styrkelse af digitale præsentationer og resultater

Hos WeMarket er vi stolt HubSpot Partner og tilbyder omfattende rådgivning om og onboarding af systemet. Vi har med professionel ekspertise håndteret Verarcas HubSpot-konto og etableret en fuldt integreret konfiguration, hvilket har gjort det betydeligt nemmere at forstå og analysere kundeinteraktioner og data. Det har resulteret i øget effektivitet og forbedret mulighederne for at træffe informerede beslutninger.

Denne optimering har spillet en central rolle i Verarcas evne til at forfølge deres forretningsmål, herunder at tiltrække flere kunder, øge salget og forbedre den samlede kundeoplevelse på deres hjemmeside, verarca.dk. Vores dedikerede team formåede at implementere en fuldt funktionel HubSpot-konfiguration på rekordtid – inden for blot 30 dage.

Vi gennemførte Proof of Concept-tests for at evaluere muligheder og begrænsninger, hvilket inkluderede test af Google Ads og Facebook-annoncer med det formål at tiltrække relevante partnerleads fra større virksomheder. Resultaterne var positive, og annonceomkostningerne var velafstemte med en omkostning på blot 170 kroner pr. kvalificeret lead. Vi fastholdt en løbende dialog og bidrog aktivt til markedsføringen – det resulterede i en betydelig stigning i antallet af partnerskaber og kunder for Verarca.

Stærkt samarbejde: Løbende evaluering og optimering

Processen har både været smidig og effektiv, hvor gennemsigtighed har været en hjørnesten i hele forløbet, hvilket har skabt en stor tillid og tryghed.

Samarbejdet med Verarca er langt fra afsluttet. Vi fortsætter med at arbejde kontinuerligt på at forfine og levere afgørende rådgivning. Vores fokus ligger fremadrettet på vedvarende partner-leadgenerering, hvor vi kontinuerligt optimerer og evaluerer, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Ønsker du hjælp til din Go-To-Market strategi?

At lægge æggene i de rigtige kurve er kritisk, når man skal lancere nye produkter eller ud på nye markeder. Få vores inputs på det, som vi har gjort så mange gange før.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.