Thorupstrand Røgeri

Allround marketingindsats gav stejl vækst på kort tid

+2500 %

Online omsætningsvækst

+25.000

Nye nyhedsbrevtilmeldinger

+1000 %

Vækst i organisk trafik

INTRO

Thorupstrand Røgeri er en fødevarevirksomhed, som siden 2015 har haft røgeri i Thorupstrand. De sælger fersk, bæredygtig fisk, som fanges ved den danske kyst. Alt er hjemmelavet og røgvarer ryges selv. Til røgeriet hører både butik og webshop, hvor fangsten sælges.

Jesper og Bo Olesen er begge to med i TV2 programmet ”Gutterne på Kutterne” og har formået at skabe god vækst i deres butik.

Væksten skulle også afspejle sig i deres webshop. Derfor kom WeMarket på banen med om omfattende markedsføringsplan.

WeMarket har formået at indfri vores mål og ønsket til at vækste salget i vores webshop. Det har betydet, at vi har ansat nye medarbejdere og blandt andet investeret i nye lokaler med planen i fremtiden om at vækste endnu mere.

Tak til WeMarket fordi de styrer alt markedsføring vores webshop og kommer med input til forretningen. Vi er trods alt kun ”fiskere”.

Jesper og Bo Olesen

- Thorupstrand Røgeri

Stærkt koncept, men manglede sparring

Thorupstrand Røgeri er eksperter i fersk, dansk fisk og røgvarer, og de havde et solidt salg i deres røgeri. Men ligesom mange andre iværksættere, som har lagt deres hjerteblod i et felt, så var de ikke eksperter i online marketing.

Udfordringen for Thorupstrand Røgeri var derfor, at de ikke selv kunne se, hvordan de skulle håndtere deres online marketing for at øge omsætningen på deres webshop. Hvilke medier ville være bedst at bruge, og hvordan kunne de bedst udnytte det enkelte medie til at skabe den større synergi og vækst.

Derfor efterspurgte de en samarbejdspartner, som kunne varetage hele paletten af online markedsføring, samt optimering af webshop og udarbejdelse af koncept.

Ønsket fra Thorupstrand Røgeri var desuden at opnå større synlighed på internettet og at skabe en grobund for den fysiske butik ved at øge salget på deres webshop.

Jesper og Bo fra Thorupstrand Røgeri

Bredde i indsatsen

Opgaven og målet var klart: Øget omsætning i webshoppen.

Hvordan det skulle opnås og hvilke medier, der skulle til var vores opgave.

En af de vigtigste opgaver er kontinuerligt at sikre, at webshoppen bliver fundet på Google, når kunder søger efter deres produkter. Her satte vi ind med både søgemaskineoptimering og Google Ads. Ligeledes skulle vi ud til nye kunder via Facebook.

For at holde Thorupstrand Røgeri i tankerne hos kunderne og sikre gentagne salg var fokus desuden på at indsamle tilmeldinger til deres nyhedsbreve, så vi hver uge kunne sende gode tilbud og nyheder ud.

WeMarket havde frie hænder til at vurdere, hvad der skulle sættes ind med og hvor for at øge væksten. Derfor valgte vi også at fokusere på at skabe bedre struktur på deres webshop for at højne brugervenligheden og der blev lavet nye produkter til webshoppen, som bedre kunne imødekomme kundernes ønsker.

Besøgende på roegeri.dk

WeMarket begynder arbejdet på Thorupstrand Røgeris hjemmeside roegeri.dk, hvorefter effekten af arbejdet tydeligt viser sig i kurven.

Markant stigning i organisk vækst 

Resultatet blev en betydningsfuld stigning i den organiske vækst, som sammen med de nye populære produkter medvirkede til online vækst på 2500%.

Det store fokus på nyhedsbrevtilmeldinger gav mere end 25.000 nye modtagere, hvilket vil fremme det løbende salg, give loyale kunder og samtidig bliver en database af kunder, som Thorupstrand Røgeri i fremtiden vil have mulighed for at kommunikere direkte med udenom 3. part og uden annonceomkostninger.

Med en VækstPartner fra WeMarket sikrede Thorupstrand Røgeri, at der blev set på alle dele af deres markedsføring og at der blev lagt den strategi, der bedst muligt kunne udnytte deres potentiale og opfylde deres ønsker.

Besøg Thorupstrand Røgeri og bestil deres lækre produkter her

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste din forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 26

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.