Spektrumshop

Organisk trafik øget med 55%

Med en nichepræget online shop og det meget snævre marked havde Spektrumshop behov for hjælp til at få øget kendskabet til dem

128%

Højere omsætning

55%

Højere organisk trafik

Fordobling

Af transaktionsrate

INTRO

Spektrumshop er en af Danmarks førende onestop-shops med bøger og hjælpemidler til mennesker med kognitive vanskeligheder og deres pårørende. Med en effektiv SEO-indsats bliver SPektrumshop i dag fundet øverst i relevante søgeresultater, og det har givet virksomheden et mærkbart boost.

Det er enormt sympatisk, at man ikke bare rager timer til sig, men på vores kvartårlige møde giver os nogle hjemmeopgaver, så vi selv laver den del af arbejdet, der kan laves billigere hos os end hos WeMarket. Det har en enorm tillidsskabende effekt, og langsigtet vil antallet af timer vi køber hos WeMarket blive kraftigt forøget.

Peter

- Spektrumshop

Resultaterne taler for sig selv

Spektrumshop er en nichepræget online shop. De sælger bøger og andre hjælpemidler til folk med autisme, aspergers og ADHD og deres pårørende. På grund af det snævre marked havde de behov for at øge kendskabet til dem, og de valgte WeMarket til at hjælpe med den opgave.

WeMarket startede med at søgemaskineoptimere på det absolut vigtigste søgeord for Spektrumshop. Herefter fulgte optimering af diverse tags og linkbuilding, og resultaterne taler for sig selv.

Den organiske trafik til spektrumshop.dk er steget med 55%, siden WeMarket kom ind i billedet. Det har ført til en stigning på 364% i organisk omsætning.

I samme periode har WeMarkets dygtige AdWords-folk formået at mindske Spektrumshops omkostninger på Google AdWords med 4%. Samtidig med at de har øget omsætningen herfra med hele 117%.
Mere for mindre – helt simpelt.

Du kan besøge deres hjemmeside her.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.