SnowTours

+15.000 nye nyhedsbrevsmodtagere til under 5 kroner pr. stk.

Hurtig afkast

Få timer efter første mail

4,10 kr.

Pr. lead til nyhedsbrev

60 dage

Fra 0 til +15.000 modtagere

INTRO

SnowTours er et 100% danskejet online rejsebureau, der arrangerer skiferier til en bred vifte af skidestinationer i Østrig og Tyskland. Det er ovenikøbet til en pris, hvor alle kan være med, og hvor der hverken er gået på kompromis med trygheden eller kvaliteten. De bryster sig af sloganet ”Danmarks billigste skirejser”, som de tre nøgleord, billigt, sikkert og nemt, ligeledes bakker op omkring.

SnowTours er et erfarent team, der leverer førsteklasses service og ekspertrådgivning inden for skirejser. Før deres lancering var det afgørende for dem at etablere en dedikeret kundeklub, og her kom WeMarket ind i billedet for at levere den nødvendige ekspertise og rådgivning.


Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med WeMarket, som har leveret flotte resultater til SnowTours, der har styrket forretningen. Deres dedikation, ekspertise og evne til at levere målbare resultater har gjort en markant forskel for os.

Jakob Birk, stifter af SnowTours

- SnowTours

Jagten på en succesfuld lancering

Jakob Birk, stifteren af SnowTours, vendte tilbage til WeMarket på grund af deres tidligere vellykkede samarbejde i et andet regi. Da han stod over for udfordringen med at lancere det nystartede online rejsebureau, SnowTours, var målet at skabe et solidt fundament ved at opbygge en base af nyhedsbrevsmodtagere inden selve lanceringen. Forhåbningen var, at der ville være en dedikeret gruppe af mennesker, der allerede var engageret i SnowTours og dets tilbud, når det blev introduceret.

Ved at bygge en entusiastisk base af nyhedsbrevsmodtagere havde SnowTours allerede lagt grundstenen til en succesfuld lancering.

Effektiv annonceringsstrategi, som bærer frugt

Startskuddet på samarbejdet kulminerede med lanceringen af SnowTours. På blot 60 dage lykkedes det os at indsamle knap 15.000 nyhedsbrevstilmeldinger til en fornuftig og god pris på 4,10 kroner pr. nyhedsbrevsmodtagere, som skabte værdifuld trafik til SnowTours.

Vi var hurtige til at trykke speederen i bund på en særlig strategi kaldet Build In Public. Ideen er simpel: Del åbent, hvad du arbejder på, så folk kan følge med i processen. Vi rådede Jakob til at dele sin erfaring og promovere hans nye mission om at tilbyde budgetvenlige skirejser. Der blev kontinuerligt produceret videoer på sociale medier, hvor processen, erfaringer og vigtige milepæle, såsom antallet af nyhedsbrevsmodtagere, blev delt.

Hver uge fremsatte vi nye ideer og forsynede Jakob med manuskript-ideer. Han tog selv styringen med videooptagelserne og sendte dem tilbage, så vi kunne bruge dem til effektiv annoncering på Facebook. Dette samarbejde skabte ikke kun opmærksomhed omkring SnowTours, men det etablerede også en autentisk forbindelse med målgruppen, der var afgørende for den vellykkede lancering.

En unik tilgang til succesfuld annoncering og målgruppeforbindelse

I samarbejdet mellem SnowTours og WeMarket har vi ikke blot opnået resultater, men også skabt en bro mellem virksomhed og kunder gennem vores unikke tilgang til annoncering. Ved at træde ind i kulissen af SnowTours’ opbygning har vi sammen formået at skabe en følelse af fællesskab og åbenhed omkring virksomhedens mission. Denne tilgang har ikke kun tiltrukket opmærksomhed, men har også været med til at etablere en autentisk forbindelse til målgruppen.

Gennem effektiv kommunikation, dedikation og kreativitet har vi opnået en succesfuld lancering, hvor den strategiske tilgang har resulteret i synlige resultater.

Vil du også have flere nyhedsbrevsmodtagere?

E-mails kan være guld værd, men det kræver, at du har nogle! Få WeMarkets bud på, hvordan du øger din nyhedsbrevsdatabase ved hjælp af timede og taktiske budskaber.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.