Scanheat

Grundigt arbejde med SEO har givet vækst i organisk trafik

Scanheat A/S har eksisteret i 14 år, og er en af Danmarks største forhandlere af varmepumper. Det giver en efterhånden bred erfaring på markedet, men der skulle ske noget.

91%

Stigning i organisk trafik

54%

Øget organisk omsætning

Nr. 1

Øverst på alle primære søgeord

INTRO

I arbejdet med søgemaskineoptimering (SEO) kan ingen disciplin stå alene. I samspil med god on-page SEO, herunder optimering af titel-tags, headere, metabeskrivelser og generel tekst på hjemmesiden, har effektiv linkbuilding sikret Scanheat betydeligt vokseværk i trafikken fra organiske kilder.

Scanheat A/S har samarbejdet med WeMarket i 6 år med stor succes. WeMarket har løbende kunnet øge vores synlighed på nettet, såvel generelt som i specifikke søgninger, hvor vi år for år er blevet løftet. Det betyder, at vores placeringer på både betalt og organisk i dag er meget tilfredsstillende.

Dan Hejnæs

- Scanheat

Linkbuilding gjorde forskellen

Scanheat A/S har eksisteret i 14 år, og er en af Danmarks største forhandlere af varmepumper. Det giver en efterhånden bred erfaring på markedet, men der skulle ske noget, og derfor tog de fat i WeMarket.

Til at begynde med udvalgte vi de to mest oplagte søgeord at optimere mod, og lagde altså ud med et snævert fokus. Det gik godt og forholdsvis hurtigt fik vi Scanheat A/S frem på side et i søgeresultaterne. For at skabe mere salg og øge søgeordspositionerne yderligere, valgte vi at udvide vores fokus. I stedet for udelukkende at arbejde på en kategori, begyndte vi at bygge stærke links til flere kategorier på Scanheats hjemmeside, og det har givet pote. I dag ligger virksomheden således nr. 1 på samtlige relevante søgeord på Google.

Samarbejdet forklaret

Samarbejdet med Scanheat har nu stået på i 6 år. Vi kan kommunikere seriøst og direkte med hinanden, hvilket gør, at implementering af nye tiltag og samt opfølgning sker hurtigt. Det sikrer god kvalitet og gode resultater.

Du kan besøge deres webshop her.

Scanheat A/S - Danmarks største udvalg af varmepumper

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.