CASE - Scanheat
Grundigt arbejde med SEO har givet vækst i organisk trafik
INTRO

I arbejdet med søgemaskineoptimering (SEO) kan ingen disciplin stå alene. I samspil med god on-page SEO, herunder optimering af titel-tags, headere, metabeskrivelser og generel tekst på hjemmesiden, har effektiv linkbuilding sikret Scanheat betydeligt vokseværk i trafikken fra organiske kilder.

91%

Stigning i organisk trafik

54%

Øget organisk omsætning

Nr. 1

Øverst på alle primære søgeord

Scanheat A/S - Danmarks største udvalg af varmepumper

Linkbuilding gjorde forskellen

Scanheat A/S har eksisteret i 14 år, og er en af Danmarks største forhandlere af varmepumper. Det giver en efterhånden bred erfaring på markedet, men der skulle ske noget, og derfor tog de fat i WeMarket.

Til at begynde med udvalgte vi de to mest oplagte søgeord at optimere mod, og lagde altså ud med et snævert fokus. Det gik godt og forholdsvis hurtigt fik vi Scanheat A/S frem på side et i søgeresultaterne. For at skabe mere salg og øge søgeordspositionerne yderligere, valgte vi at udvide vores fokus. I stedet for udelukkende at arbejde på en kategori, begyndte vi at bygge stærke links til flere kategorier på Scanheats hjemmeside, og det har givet pote. I dag ligger virksomheden således nr. 1 på samtlige relevante søgeord på Google.

Samarbejdet forklaret
Samarbejdet med Scanheat har nu stået på i 6 år. Vi kan kommunikere seriøst og direkte med hinanden, hvilket gør, at implementering af nye tiltag og samt opfølgning sker hurtigt. Det sikrer god kvalitet og gode resultater.

Du kan besøge deres webshop her.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74
Jacob OnlineSki Dan HejnæsScanheat

"Scanheat A/S har samarbejdet med WeMarket i 6 år med stor succes. WeMarket har løbende kunnet øge vores synlighed på nettet, såvel generelt som i specifikke søgninger, hvor vi år for år er blevet løftet. Det betyder, at vores placeringer på både betalt og organisk i dag er meget tilfredsstillende.
"