Sandstone Scandinavia

Stejl vækstkurve efter indtræden på Amazon US

221%

Vækst i månedlig omsætning

300%

Stigning i antallet af mdl. solgte enheder

10%

Stigning i organisk salg i konkurrencepræget kategori

INTRO

Sandstone Scandinavia repræsenterer natur, hudvenlighed og renhed. Deres makeup er skabt til den bevidste forbruger, som ikke går på kompromis med hverken hudvenlige ingredienser eller god kvalitet.

Grundlagt i Odense i 2015 ud fra en fars vision om hudvenlig makeup til hans døtre, har Sandstone altid stræbt efter at skabe milde og 100% hudvenlige makeupprodukter uden brug af parfume. Deres vision er at tilbyde produkter, hvor hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt for sin kvalitet og hudvenlighed, uden tilsætning af æteriske olier, animalske ingredienser eller parfume.

Sandstone stod med et ønske om at være endnu mere synlige på e-handel og så derfor en stor mulighed i Amazon US, og hvor de søgte professionel rådgivning hos WeMarket.

Vi får ugentlig en rapport, som giver et supergodt overblik over opnåede resultater, og hvad der skal skrues på. Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kontaktpersoner fra WeMarket, hvor vi føler os meget trygge og i gode hænder og samtidig kan se synlige resultater. Vi kan se at tingene virker.

Jesper Krogsgaard Hansen, CEO & Founder

- Sandstone Scandinavia

Rejsen mod at opnå det fulde potentiale

Sandstone Scandinavia havde allerede oprettet sig på Amazon.com, men søgte en samarbejdspartner, der kunne realisere det fulde potentiale på Amazon-platformen. Derfor henvendte de sig til os hos WeMarket med håbet om at finde en partner, der kunne hjælpe dem med at optimere deres salgsstrategier og resultater på Amazon.

Vi satte os sammen og udarbejdede en plan og skabelon for samarbejdet. Deres primære behov var at opnå viden og ekspertise inden for effektive salgsstrategier på Amazon, noget som vi kunne tilbyde dem. Konkret efterspurgte de indsigt i, hvilke taktikker der skulle anvendes, og hvilke justeringer der skulle foretages for at optimere deres resultater.

Succes på US og markant vækst

Sandstone er tilfredse med de resultater, de allerede har opnået på det amerikanske marked, og væksten fortsætter med vores støtte. I løbet af 2023 formåede Sandstone at øge det månedlige antal solgte enheder med over 300% på Amazon alene. Et imponerende tal, som afspejler deres hurtige succes på platformen og vidner om deres evne til at trives på det konkurrenceprægede Amazon.

Desuden har den månedlige omsætning oplevet en markant vækst på hele 221% i løbet af de 8 måneder, siden vi begyndte samarbejdet med Sandstone. En imponerende stigning, som ikke kun demonstrerer Sandstones evne til at tilpasse sig og blomstre på markedet, men også den positive indvirkning af vores samarbejde.

Fokus har været på at SEO-optimere eksisterende produkter med henblik på opnå bedre organiske placeringer. Indholdet er blevet grundigt optimeret herunder produktbilleder og video, hvilket har skabt forbedringer i det organiske salg. Desuden har vi dedikeret tid til at finjustere annonceringsstrategien ved at identificere de mest effektive søgeord, hvilket har resulteret i bedre konverteringer og en stærkere position i forhold til konkurrenterne.

Udvidelse til europæiske markeder med Amazon EU

Sandstone er fulde med ambitioner, og netop derfor er vi også i skrivende stund i gang med at oprette en EU-Amazonkonto for dem. Dette skridt åbner døren til nye og spændende europæiske markeder, hvilket er en spændende udvidelse af deres virksomhed. Den nye strategi har potentiale til at gøre Sandstone endnu mere synlige på markedet og give yderligere skub i deres vækst, da det giver dem adgang til en bredere kundebase.

Er din forretning Amazon-egnet?

Få den rette Amazon-rådgivning og ekspertise hos WeMarket allerede i dag! Vi sparker gang i dit salg!

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.