Sanacare

Imponerende vækstrejse: 5-dobling i omsætning på Amazon

340%

Stigning i antallet af solgte produkter på 2 år

500%

Stigning i omsætning på 2 år

84%

Af omsætningen kom fra organisk søgeresultat i 2023

INTRO

SanaCare specialiserer sig i salg af proteinpulver, der målrettet imødekommer behovene hos en bred vifte af personer, der søger ekstra ernæring af forskellige årsager. Det kan blandt andet være personer, der gennemgår en rehabiliteringsperiode efter længere sygdomsforløb eller kirurgiske indgreb, hvor kroppen har et øget behov for proteiner og fedtstoffer som en essentiel del af deres ernæringsmæssige behov.

Efter at have etableret deres tilstedeværelse på Amazon i omkring et år, besluttede SanaCare at samarbejde med WeMarket. Deres beslutning om at søge ekstern rådgivning viser, at de virkelig ønsker at gøre det bedst muligt på platformen og søge efter nye vækstmuligheder.

Amazons univers er en jungle for de uvidende. Her har WeMarket virkelig gjort en forskel for os. Vi er meget glade for samarbejdet, hvor der altid har været en tæt, ærlig og åben kommunikation omkring både udfordringer og tiltag.

Sascha Ramisch, Salgschef og daglig leder

- Sanacare

Styrkelse af salgsstrategi gennem Amazon

SanaCare har valgt at fokusere deres salgsindsats på Amazon.de i Tyskland, som er deres primære marked. Deres allerede stærke kundebase i Tyskland har motiveret dem til at udforske alternative salgskanaler ud over deres egen hjemmeside. Derfor har de besluttet at koncentrere sig om Amazon, da det giver dem mulighed for at nå ud til flere kunder og øge deres synlighed markant på markedet.

Selvom SanaCare allerede havde etableret sig på Amazon-platformen, manglede de væsentlig viden og indsigt i, hvordan man optimalt udnytter platformens potentiale. Det var en udfordring, som vi trådte til for at løse.

Vi har bidraget med ekspertise og rådgivning, der har hjulpet SanaCare med at navigere og udnytte Amazon-platformen til fulde, så de kan maksimere deres salg og øge væksten. Det har blandt andet inkluderet i oprettelse samt vedligeholdelse af deres produktsider med fokus på gode bulletpoints og keywords. Derudover er SanaCare også blevet klædt på til selv at kunne håndtere de daglige opgaver på deres account i Amazon Seller Central.

En bemærkelsesværdig vækstkurve

På årsbasis har SanaCare opnået en imponerende stigning i deres omsætning på Amazon, som viser at de henover blot to år har oplevet en vækststigning på 500% gennem Amazon i tæt samarbejde med WeMarket.

Den procentvise vækst i både omsætning og antal solgte produkter viser tydeligt den positive udvikling, som SanaCare har gennemgået på platformen under vores samarbejde. Deres succes viser, at de strategiske tiltag har virket, og at den målrettede rådgivning, vi har tilbudt, har tilføjet en markant værdi til dem.

Fremtiden ser lys ud for SanaCare på Amazon

SanaCares fremtidige initiativer på Amazon vil involvere udvidelse af salget til flere lande samt lanceringen af nye produkter, som ikke tidligere har været tilgængelige på platformen.

 

Samtidig vil SanaCare fortsætte med at fokusere på at styrke deres tilstedeværelse i eksisterende markeder samt at udforske nye muligheder for vækst og diversificering af deres produktudbud.

Er din forretning Amazon-egnet?

Få den rette Amazon-rådgivning og ekspertise hos WeMarket allerede i dag! Vi sparker gang i dit salg!

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.