Østergaard Interiéur

Ændring af SEO-strategien giver langt større synlighed i Google!

+846

Søgeord synlige i Google

+118%

Organisk trafik

+10

Positioner i den gennemsnitlige position

INTRO

Østergaard Interiéur har designet, produceret og leveret professionelle indretningsløsninger til restauranter, caféer, barer og hoteller siden 1976. De producerer specialinventar til sine kunder ud fra deres ønsker og tegninger. De hjælper sine kunder med alle skridt i processen fra A-Z, fra de første idéer til den køreklare løsning.

Østergaard Interiéur skifter marketing bureau og dermed også strategi

Da Østergaard Interiéur blev en del af KPA Group, vil de ændre deres marketingstrategi og maksimere effekten af marketingindsatsen. 

WeMarket overtog marketing på Østergaard Interiéur i 2021 og siden det de to primære fokusområder for digital marketing har været SEO og Google Ads.

Mere fokus på SEO basics giver pote

Siden WeMarket overtog marketing for Østergaard Interiéur har vi fokuseret meget på SEO basics: tekstforfatning til de vigtigste landingssider, arbejde med intern linkbuilding, optimering af title tags og meta beskrivelser.

Fokus på on-page optimering har øget Østergaard Interiéurs synlighed i Google og dermed også organisk trafik til siden. Da WeMarket overtog marketing for Østergaard Interiéur var de synlige på 26 søgeord på pos. 1-3 i Google, 13 søgeord på pos. 4-11 og 324 søgeord på pos. 11-100.

I dag er Østergaard Interiéur synlige på 50 søgeord på pos. 1-3 i Google, 83 søgeord på pos. 4-11 og 1.062 søgeord på pos. 11-100.

Den gennemsnitlige position på alle søgeord synlige i Google er steget med 10 positioner på et år.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 26

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.