Murerfirmaet Laurids Madsen

Fordobling af leads med simpel SEO metode

Nogle gange er der ikke behov for at opfinde den dybe tallerken - vores tilgang var bare at få oprettet lokale landingssider, og få gjort det let for brugerene at få et tilbud!

+ 178%

Flere besøgende

+ 117%

Flere leads

- 27%

Lavere afvisningsprocent

INTRO

Murerfirmaet Laurids Madsen er en lokal murer virksomhed i Ikast. De har arbejdet med alt indenfor murer branchen i over 40 år, og laver opgaver i hele Midtjylland. De tog kontakt til os, fordi at de havde behov for hjælp med få leads ind igennem deres hjemmeside. Efter en indledende snak, så kom vi frem til at både SEO og Google Ads var det perfekte match til ham.


Samarbejdet med WeMarket sikre at vi løbende får leads ind fra Google, så vi altid har travlt. De tager ansvaret for alt markedsføring på Google, og bidrager med en stor proaktivitet. Jeg vil klart anbefale WeMarket til andre.

Palle Jørgensen

- Murerfirmaet Laurids Madsen

Hvad var vores tilgang?

Det hele startede med en søgeordsanalyse, der havde til formål at klarlægge hvilke relevante lokale søgninger der rent faktisk var søgevolumen på. Derefter blev der opsat søgeannoncer på de søgninger, som vi vurderede var mest potentiale på – sammen med kunden.

Sideløbende med det arbejde, begyndte vi at få lavet relevant indhold på de udvalgte landingssider, og derefter lavet landingssiderne – med fokus på at brugerne let skulle kunne komme i kontakt med Laurids Madsen. Derudover så blev landingssiderne selvfølgelig også lavt med alle de nødvendige SEO-optimeringer, såsom CTR-optimering, interne links og meget mere..

Dette viste sig at være en stor succes og Laurids Madsen begyndte forholdsvist hurtigt at ligge i toppen af Google på de udvalgte søgeord. Disse stærke placeringer, sammen med søgeannoncerne – viste sig hurtigt at være den helt rigtige metode, da der begyndte at komme markant mere trafik, samt markant flere leads. Faktisk så mange at der er i perioder, simpelthen ikke har været kapacitet til at tage flere kunder ind!

Denne formel har vi gentaget igen og igen – ved at løbende tilføje flere og flere landingssider, så væksten bliver ved.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.