Lind Larsen

Strategisk fokus på SEO giver pote

Et simpelt trick gjorde en stor del af forskellen og siden opstarten hos WeMarket har LindLarsen haft en vækst i organisk trafik på 60 %.

+ 130 %

Øget antal konverteringer

+ 49 %

Øget konverteringsrate

+ 60 %

Organisk trafik steget med

INTRO

LindLarsen er en familieejet virksomhed i det midtjyske, som leverer anlæg, maskiner, procesoptimering og meget mere. De savnede mere trafik og flere henvendelser online, og derfor startede de et samarbejde op med WeMarket. Læs med herunder, og bliv klogere på, hvordan fokuseret SEO-arbejde skabte resultater! 

Når kerneydelser og søgefraser stemmer overens

LindLarsen er en veletableret midtjysk virksomhed, som i mange år har leveret maskiner, ydelser og optimeringsprocesser til døre,- vindue- og møbelbranchen. De havde dog et ønske om at udvide forretningen yderligere, så da LindLarsen og WeMarket besluttede sig for at indgå et samarbejde, var det med ét formål: LindLarsen skulle have flere henvendelser på deres kerneydelser.

Et simpelt trick gjorde en stor del af forskellen og siden opstarten hos WeMarket har LindLarsen haft en vækst i organisk trafik på 60 %.

produktionsoptimering med LindLarsen

Den helt rette SEO-strategi

Tricket? Udbygning og optimering af landingssider.

Med en skarp SEO-strategi, hvor on-page arbejde på selve hjemmesiden var omdrejningspunktet, kan LindLarsen nu organisk sende deres besøgende direkte ind på relevante sider frem for forsiden. Fokus på oprettelse af nye landingssider og optimering af eksisterende landingssider, sikrer, at LindLarsen nu rangerer helt i toppen af Googles organiske resultater på deres kerneydelser. Størstedelen af den organiske trafik kommer i dag fra nyoprettede og optimerede landingssider. Sagt med andre ord: LindLarsen sørger for at levere deres kerneydelser, WeMarket sørger for høje positioner og vækst i organisk trafik.

Kontinuerligt arbejde med on-page SEO og linkbuilding har sørget for tårnhøje, organiske søgeordspositioner og fortsat vækst i organisk trafik. Den dag i dag får LindLarsen løbende nye henvendelser på deres produkter og ydelser – også fra brancher, de ikke før havde tænkt på.

Du kan besøge deres hjemmeside her.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 26

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.