Le Menu

Effektive AdWords-kampagner giver flere kvalificerede leads hver dag

Fra 0 til 3550

Besøgende på website

198

Gennemførte mål

+5

Varme leads dagligt

INTRO

Le Menu kan ses som en slags Just Eat for catering. Virksomheden blev stiftet i 2018 og er en del af KPA-koncernen. Hele ideen bag Le Menu er, at det skal være lettere for virksomheder både virksomheder og privatpersoner at finde den rette catering til deres næste arrangement. I denne case kan du læse om, hvordan en massiv tilstedeværelse på Google giver Le Menu kvalificerede leads dagligt.

WeMarket sørger for en lind strøm af leads til Le Menu, så vores sælgere altid er beskæftiget med kvalificerede emner. Det bliver ikke nemmere.

Rasmus Hedegaard

- Le Menu

Kvalificerede leads hver eneste dag

Når en virksomhed opererer inden for både B2B og B2C segmentet, er markedsføringsindsatsen nødt til at afspejle dette. WeMarket hjælper Le Menu med at være synlig for begge målgrupper, og det giver dagligt varme leads at gå efter.

Denne synlighed kombineret med et godt, simpelt og efterspurgt koncept har givet gode resultater til meget fornuftige penge. På Google AdWords har WeMarket fokuseret på, at gøre Le Menu synlige i så mange byer som muligt. Samtidigt har vi sørget for at skabe by-specifikke landingssider at sende trafikken fra AdWords ind til, og det har givet lave klikpriser og generelt lavere priser pr. lead.

På SEO-delen fokuserer vi hos WeMarket på at få Le Menu højt op i søgeresultaterne, når der søges på “mad ud af huset” samt “frokostordninger” i hele Danmark. Vi arbejder både med on-page og off-page søgemaskineoptimering, og allerede efter nogle måneder kan vi se stor fremgang på Le Menus søgeordspositioner.

Ovenstående markedsførings aktiviteter har resulteret i mere end 190 gennemførte mål på en måned. Besøg Le Menu og gå på opdagelse i deres koncept her.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste din forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 26

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.