ILDBORDET

Overordnet ny marketingindsats gav et stort løft i antallet af henvendelser

+1 mio.

i omsætning allerede i måned 2

16.000+ leads

indsamlet via. nyhedsbrevet

2x

løft i offline konverteringer

INTRO

ILDBORDET er en ung dansk virksomhed startet af Sofie og Malthe. Deres vision var at forlænge den danske udendørssæson og skabe sociale og nytænkende mødesteder.

Sommeren i Danmark skulle føles længere, og vinteren kortere. ILDBORDET skulle følge op efter deres deltagelse i Løvens Hule, og det var her, WeMarket kom ind i billedet.

Vores oplevelse med WeMarket har været rigtig god. De er ekstremt proaktive i deres tilgang til marketing, og det har gjort, at vi har opnået nogle rigtig gode resultater, fordi vi har tænkt lidt ud af boksen.

Malthe Büttner

- ILDBORDET

Samarbejdets mål var at maksimere deres potentiale i sommersæsonen – højdepunktet for deres forretning. De ønskede at tiltrække mere kvalificeret trafik til deres hjemmeside og øge deres brandbevidsthed.

For at skabe opmærksomhed implementerede vi en omfattende synlighedsstrategi på tværs af forskellige platforme som Facebook, Instagram, Google, YouTube og TV. Da produkterne koster fra 13.000 kr., og deres kunderejse er længere, tilføjede vi et automatiseret e-mail-flow-system, så potentielle kunder modtog e-mails omkring produkterne lang tid før et eventuelt køb. I perioden blev der holdt godt øje med omkostninger pr. konvertering og profit-tracking. Vi tilføjede offline konverteringer for at sikre, at alle konverteringer blev målt og tildelt værdi til den rette kanal.

Resultaterne talte deres tydelige sprog. ILDBORDET.dk opnåede betydelig synlighed
og tiltrak målrettede besøgende til deres webshop. De bevarede deres konkurrencefordel på prissætning og opnåede samtidig en sund økonomi ved nøje at overvåge omkostningerne pr. konvertering.

Du kan besøge ILDBORDET her og se deres helt unikke borde.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.