EPOS

Amazon Ads skaber store resultater og forbedret ROAS

Forbedret ROAS

Gennem målrettede Amazon-annoncer

Øget markedsandele

Ved hjælp af skræddersyede kampagner

Succesfuld rebranding

Af produkter på Amazon

INTRO

EPOS skaber fremragende lyd- og videooplevelser. Brandet udspringer sig af et succesfuldt samarbejde mellem lydspecialisten Sennheiser og den verdensførende Demant, som er specialiseret i høretekniske hjælpemidler. EPOS er i dag fuldt ejet af Demant Group og har hovedkvarter i København. Med over 115 års erfaring inden for lyd opererer EPOS globalt med kontorer og partnere i mere end 60 lande.

EPOS specialiserer sig i at levere fremragende lyd til virksomheder, hvor lydkvaliteten er afgørende for mødeopkald, konferencer og lignende.

WeMarket er et bureau, som er nede på jorden. De siger tingene, som de er, og tør at afprøve nye metoder, hvor vi hele tiden lærer af processen. Det føles som et stærkt samarbejde, hvor WeMarket nærmest er en integreret del af virksomheden fremfor en ekstern partner. Kommunikationen er umiddelbar og uformel.

Michal Tempczyk, Director of E-Commerce, Global Marketplaces

- EPOS

Tæt samarbejde med gode resultater

Hos WeMarket har vi haft et tæt samarbejde med EPOS gennem flere år, hvor det primære fokus har været at hjælpe med Amazon Ads, som har skabt større synlighed af EPOS´ produkter og resulteret i en forbedret ROAS. Gennem målrettede kampagner har EPOS været i stand til at nå ud til en bredere kundebase og øge deres markedsandel på platformen. Samtidig har vi arbejdet tæt sammen om at analysere data og feedback fra kampagnerne for at forbedre fremtidige indsatser.

Samarbejdet mellem EPOS og WeMarket blev aktuelt, da førstnævnte var i gang med nogle omstruktureringer i salgsteamet. De havde tidligere fået Amazon-rådgivning hos et stort amerikansk bureau, men ønskede at afprøve noget nyt og blev derfor koblet til vores uforpligtende introforløb. EPOS faldt hurtigt for den gode kommunikation og vores faktureringsmodel uden bindingsperiode.

Amazon er uden tvivl en vigtig platform for EPOS, hvilket også afspejles i deres dedikerede team, som udelukkende sidder og arbejder med Amazon til daglig. EPOS er til stede på Amazon US og de europæiske Amazon-markeder, samt Amazon Japan, hvor de primært henvender sig til B2B-markedet, som er enormt på Amazon og deres subplatform: Amazon Business. Nogle af de største tyske og amerikanske virksomheder har aftaler med Amazon, hvilket skaber et stort potentiale for en virksomhed som EPOS.

Målrettet annoncering og rebranding af produkter

For nylig ønskede EPOS at rebrande nogle af deres produkter, hvilket var en forholdsvis kompleks opgave. At lancere et produkt er én ting, men at rebrande kræver teknisk snilde og samtidig bevaring af produktets gode historik og anmeldelser. Her fortæller Michal, at det var en stor fordel at have WeMarket med som en trofast samarbejdspartner.

EPOS bruger Amazon Vendor, hvilket betyder, at Amazon køber varerne fra EPOS og står for selve salget. EPOS skal dog selv stå for oprettelse, markedsføring osv. Dette kræver et tæt samarbejde og en forståelse af Amazons algoritmer og markedspladsens dynamikker. Ved at arbejde med WeMarket har EPOS kunnet navigere i disse udfordringer med større selvsikkerhed og effektivitet.

Fremtidigt fokus på B2B-segmentet og optimering af kampagner

Det fremtidige samarbejde med EPOS vil fortsat bære præg af fokus på B2B-segmentet, hvor der er et stort potentiale og gode vækstmuligheder. Ved at tilpasse kampagnerne løbende vil vi se hurtige og positive resultater.

Vores strategi inkluderer løbende evalueringer for at sikre kontinuerlig optimering. I det hele taget har vores samarbejde været karakteriseret ved en åben og direkte kommunikation, som også vil være kendetegnende fremadrettet.

Er din forretning Amazon-egnet?

Få den rette Amazon-rådgivning og ekspertise hos WeMarket allerede i dag! Vi sparker gang i dit salg!

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 22

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.