dansk

+150.000 nye kundeklubmedlemmer

90% af dansk's markedsføringsindsats lå hos de traditionelle, trykte medier og der var brug for nytænkning. I samarbejde med WeMarket er bøtten vendt på hovedet.

+21%

Vækst i et presset marked

+150.000

Nye medlemmer til kundeklubben

+75%

Online vækst

INTRO

dansk er en detailvirksomhed med mere end 36 store tøjbutikker fordelt over hele Danmark. dansk har en central webshop samt egen grossistforretning, og virksomheden har de seneste år formået at skabe god vækst i et ellers presset detailmarked.

Vi får value for money - med det mener jeg, at det tætte samarbejde vi har, betyder, at vi kan reagere fra dag til dag, nærmest time til time. Vi ved altid, hvad vi har fået ud af de penge, vi investerer. Så vi er meget glade for samarbejdet med WeMarket.

Jens Nørskov

- dansk

Fra traditionelle, trykte medier til digital frontløber

dansk bygger på en simpel idé: Billige priser, et stort udvalg og rigtig god service. Og da samarbejdet med WeMarket indledtes, så fremtiden lys ud for detailvirksomheden. Der var dog brug for nytænkning, da 90% af dansk’s markedsføringsindsats lå hos de traditionelle, trykte medier. I samarbejde med WeMarket er bøtten vendt på hovedet. dansk er nu med helt oppe foran, når det gælder digital markedsføring.

dansk skiller sig, med deres pragmatiske tilgang til salg og marketing, ud blandt den stadigt voksende mængde af detailvirksomheder. Og det er WeMarkets fornemste opgave at formidle de værdier, kæden bygger på. Dette gør vi ved hjælp af en række forskellige værktøjer.

Facebook og Instagram bruges dagligt til at fremvise nye produkter og gode tilbud til potentielle kunder. Google AdWords-annoncer med fokus på virksomhedens forskellige USP’er giver et flot afkast hver måned. Og grundigt pressearbejde har bragt nyheder omkring kæden i lokalaviser landet over. Senest har dansk føjet SEO (søgemaskineoptimering) til paletten af værktøjer, som WeMarket håndterer, så virksomheden også kan komme til at dominere relevante organiske søgeresultater.

Udover ovenstående fokuseres der kontinuerligt på nøgletal som omsætning, transaktionsstørrelser og antal besøgende i butikkerne. Vigtigst af alt er, at dansk og WeMarket er placeret tæt på hinanden, hvilket gør det muligt for WeMarket at reagere lynhurtigt, hvis der er behov for ændringer i kampagner eller lignende. Det skaber den tryghed, der er så vigtigt for et godt samarbejde.

Du kan besøge dansk’s webshop her.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 42 90

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.