Damkjær Sko

Fra 0 til 40.000 besøgende pr. måned på ny webshop

Marketing på flere webshops øger omsætningen og kundeflow

+40.000

Nye nyhedsbrevstilmeldinger

+600%

I omsætning

+80.000

Besøgende pr. måned

INTRO

Damkjær Sko er en +60 år gammel skobutik med flere butikker i Vestjylland. Damkjær Sko var på udkig efter en samarbejdspartner til at varetage den digitale markedsføring for at øge tilgangen af kunder og løfte omsætningen. Samtidig ønskede Damkjær Sko en sparringspartner til, hvordan de kunne optimere deres online forretning, og hvilke medier de skulle bruge. Udfordringen var for Damkjær Sko, at man aldrig havde haft fokus på online marketing, men levet af organisk trafik fra søgemaskinerne samt kundernes kendskab til Damkjær Sko. Så hele Danmark var nu i spil til at kunne få leveret fodtøj fra Damkjær Sko.

WeMarket formår at indfri forventningerne om at øge omsætningen på vores webshops, hvor der samtidigt holdes skarpt fokus på bundlinjen. Derudover sørger Wemarket for en kontinuerlig vækst af vores nyhedsbrevstilmeldinger og stor omsætning via. vores nyhedsbreve.

Vi elsker at have WeMarket med ombord på vores online vækstrejse. Vi forstår os på at købe fodtøj ind, resten klarer WeMarket.

Vi har investeret i ekstra lagerbygning, og er ved at gå ind på flere udenlandske markeder.

Majka Damkjær

- Damkjær Sko

Kæmpe udvikling i antallet af besøgende på nuværende webshop

Målet var klart fra WeMarket på damkjaersko.dk; langt mere synlighed på Google i organisk trafik, Google Shopping og Facebook annoncering. Her vækstede vi i antallet af besøgende pr. mdr., som gav en eksplosiv udvikling i antallet af ordrer samt tilmeldinger til nyhedsbrevskartoteket.

Den rette SEO-strategi med en klar strukturering af hjemmesiden og søgninger på Google, har hævet antallet af besøgende, og med både produktoptimering og produktfeedoptimering vækstet Google Shopping. Med Facebook annoncering har vi koblet endnu en gren på Damkjær Sko markedsføring, hvor der både bliver indsamlet leads til nyhedsbrevsmodtagere samt pushet annoncer ud til helt nye kunder.

Den samlede indsats har løftet Damkjær fra 18.000 til 50.000 besøgende på eksisterende webshop.

Meget mere fokus på kundekartoteker

I takt med at besøgstallet steg blev der på hjemmesiden lavet en popup-funktion med tilmeldinger til nyhedsbrevet, som i dag står for 1/3- del af alle nye tilmeldinger. Dette tiltag koblet sammen med en aggressiv udsendelse af nyhedsbreve, giver hver måned omsætning, hvor der ikke skal betales annoncekroner til hverken Google- eller Facebook annoncer. Udviklingen i antal besøgende fra nyhedsbrev ses nedenfor.

 

Fra 0 til 40.000 besøgende pr. mdr. på ny webshop

Damkjær Sko driver også Rieker skobutikken i Århus, og havde her mulighed for at få onlineagenturet i Danmark, og drive Rieker’s officielle webshop. Det betød en helt ny marketingstrategi, samt opbygning af kundedatabase og synlighed i søgemaskinerne med et udgangspunkt på 0. Udviklingen i antallet af besøgende ses nedenfor.

Fokus på indtjeningen og ROAS

Helt fra starten har vi arbejdet med fuld fokus på ROAS for at sikre os, at vi altid har en sund forretning med på de medier, hvor vi bruger annoncekroner til indrykning af annoncer. Det betyder, at der er plads til yderligere investeringer, da vi altid har indtjeningen med i samarbejdet med kunden.

Kigger mod udlandet for yderlige vækst

Væksten har gjort, at kunden har investeret i 800 kvm2 ekstern stødlager, for at kunne aftage flere varer hos kundens leverandører til bedre indkøbsaftaler. Her er der nu plads til at kigge mod udlandet, hvor næste skridt er mod vores venner i nord, Sverige.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.