Catering Inventar

Effektiv B2B markedsføring gav flere kvalificerede leads og højere omsætning

En god balance mellem anvendte markedsføringskanaler sikrer imponerende resultater for et fornuftigt marketingbudget.

20%

Højere omsætning

190%

Flere kvalificerede leads

13 x igen

13 gange pengene igen

INTRO

Cateringinventar.dk har eksisteret siden 1994 og er specialister i storkøkkener. Virksomheden er 5-dobbelt Børsen Gazelle-vinder og Danmarks hurtigst voksende leverandør af storkøkkener. Gennem årene har Cateringinventar.dk hjulpet mange kunder med at vælge det rigtige køkkenudstyr, og I denne case kan du læse mere om, hvordan en veludviklet B2B markedsføringsstrategi har hjulpet dem med at vokse år for år.

WeMarket sørger for, at vi konstant holder de bedste positioner på Google, så B2B kunder kan finde os. Det giver nye, gode leads hver eneste dag

Kristoffer P. Andersen CEO

- Catering Inventar

Kontinuerlig vækst år efter år

Effektiv B2B-markedsføring vil ikke nødvendigvis virke godt i B2C-segmentet. WeMarket hjælper Cateringinventar.dk med at have en god balance mellem anvendte markedsføringskanaler.

Denne balance sikrer imponerende resultater for et fornuftigt marketingbudget. Med fokus på Google Ads, søgemaskineoptimering og Facebook-annoncering formår Cateringinventar.dk at vokse stødt år efter år.

På Google AdWords fronten har WeMarket optimeret Cateringinventar.dks annoncering og opnået en ROAS på 1300%. Det betyder, at Caterininventar.dk tjener 13 kroner for hver krone, de bruger på Google AdWords. Et mere effektivt forbrug af annoncekroner betyder også flere kvalificerede leads. Ved nøje at udvælge målgrupper for annoncering samt opsætning af remarketing har vi opnået +190% vækst i antallet af udfyldte kontaktformularer på hjemmesiden.

Fokus på både On-page og Off-page søgemaskineoptimering har resulteret i kontinuerlig vækst i Cateringinventar.dks organiske trafik samt top-positioner i søgeresultaterne på Google. I dag dominerer Caterininventar.dk næsten alle relevante søgninger inden for storkøkken-industrien, hvilket resulterer i flere kvalificerede besøgende og større sandsynlighed for konvertering.

Du kan besøge Cateringinventar.dk ved at trykke her.

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 71 99 34 74

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.