Batteri-butik.dk

En stabil omsætning blev skiftet ud med øget profit!

En stærk relation og en stor portion tillid fik flyttet fokusset fra omsætning til profitoptimering.

55 %

Stigning i organisk omsætning

30 %

Stigning i organisk trafik

2,06 kroner

Skabes i profit pr. annoncekrone

INTRO

Batteri-butik.dk er en e-mærket webshop beliggende i Lind tæt ved Herning. Virksomheden er specialiseret i batterier, tilbehør og reservedele til alle batteridrevne enheder. Hos batteri-butik har der været et stort fokus på at arbejde tæt sammen med de bedste leverandører, for at kunne tilbyde de bedste produkter og priser til deres kunder.

Til trods for det primære fokus inden for batterier, så tilbyder butikken også et stort udvalg af tilbehør og reservedele til havetraktorer og robotplæneklippere.

Jeg har gennem en del år samarbejdet med WeMarket, og synes det er professionelt. Der ydes en god service, og vi er tilfredse med resultaterne.

Claus Venø

- Batteri-butik.dk

Navnet skulle ud i Danmark

Med et ønske om at øge synlighed og kendskab til batteri-butik.dk, blev et samarbejde med WeMarket indgået. Som årene er gået, er omsætningstallene kun gået én vej – og det er op! En stærk relation og en stor portion tillid fik flyttet fokus fra omsætning til profitoptimering.

Google Ads og ROAS-mål blev skiftet ud med Profit Metrics og fokus på profit. SEO-mål omkring generiske termer blev skiftet ud med fokus på nicheydelser, samt produkter, der skabte størst mulig profit. Resultatet er en stabil omsætning med en indtjeningsevne, der fortsat stiger måned for måned.

Vi kan fortælle alle de gode ting ved samarbejdet, men det vil vi hellere overlade til Claus Venø: Stifter af batteri-butik.dk:

Er vi på vej videre ud i verden?

Hvor batteri-butik.dk er på vej hen vides ikke endnu. Rejsen er lang, kontinuerlig og utrolig spændende at være en proaktiv del af. Og hvem ved – måske de er på vej ud over landegrænser? Eller måske på vej ud på nye og spændende platforme?

Én ting er sikkert – vi er stolte af den udvikling der er sket, og hvor vi er på vej hen!

 

Samarbejdets 3 ben: Relation, tillid og proaktivitet

 

Relationen

Batteri-butik.dk og WeMarket har arbejdet tæt sammen med løbende udvikling. Selve udviklingen på Google Ads har været lidt af en rejse, med en helt ny tilgang til målsætning, samt hvad der bliver anset som gode resultater. Det at gå fra en målsætning mod ROAS til en mod POAS har givet et kæmpe boost i hvordan vi får det meste ud af de brugte annoncekroner. Foruden en stærk relation har det ikke været mulig. Viden omkring produkter og avance er helt essentiel for at WeMarket kan levere de bedste strategier og annoncer.

 

Tillid

Foruden gensidig tillid og proaktive handlinger fra begge sider, er vi af den overbevisning, at batteri-butik.dk ikke havde været på det niveau, som vi ser dem på i dag. Kontinuerlig kontakt, løbende forventningsafstemning og en gensidig tillid er det der skaber værdi. Uden en god relation og tillid, er det svært at igangsætte de rigtige initiativer og indsatser, som skal sikre den værdi vi ønsker at skabe.

 

Proaktivitet

I et yderst konkurrencepræget marked er det vigtigt at være proaktiv, tænke ud af boksen og tør satse på at andre løsninger kan være en absolut nødvendighed. Foruden lysten og viljen til at vækste, så sker det ikke. En kontinuerlig dialog og evnen til at grave dybt har været medvirkende til at batteri-butik.dk har taget flere markedsandele.

 

Klar til at vækste din forretning online?

WeMarket kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker. Så er du klar til at vækste dine forretning? Tøv ikke med at udfylde formularen, så tager vi en snak om dine ønsker.

Thomas Haurum, CCO & Stifter

E-mail: kontakt@wemarket.dk

Telefon: 70 44 48 26

  Besked

  Mere end 300 virksomheder stoler på os

  Her er et udsnit af vores kunder. Hvis du ønsker at tale med en af vores kunder for at få deres besyv på WeMarket som leverandør, så tøv ikke med at spørge os. Så sætter vi dig i rette forbindelse.

  286 andre

  Kan mere end 1000 marketing interesserede tage fejl?

  Tilmeld dig og få Danmarks vigtigste og mest let læselige nyhedsbrev fra WeMarket, omkring digital markedsføring.