Skrevet af: Ieva Treiliha
24. september 2018

Markedsføring i Letland

Det lille land i Nordeuropa har et befolkningstal på ca. 2 millioner, men den har stor potentiale indenfor produktion, salg og vækst! Kom foran dine konkurrenter og udvid din forretnings horisonter til udlandet – WeMarket kan hjælpe dig med alt indenfor markedsføring i Letland.

Digital markedsføring i Letland

Ligesom vi kan hjælpe dig med lokal markedsføring, kan vi også hjælpe dig med international markedsføring. WeMarket tilbyder de samme ydelser i Letland, som i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

WeMarket kan hjælpe dig med alle aspekter indenfor markedsføring i Letland, da vi har eksperter med viden indenfor alle de vigtigste markedsførings discipliner og en lettisk talende konsulent, som kan hjælpe med både kommunikation og de strategiske aspekter, som er vigtige i forhold til markedsføring i Letland.

Uanset, hvor stor er din virksomhed og hvad er dine mål, kan vi hjælpe dig med udvikling af din lettiske hjemmeside, hjælpe dig med tekstforfatning, media outreach, linkbuilding i Letland, diverse annonceringsmuligheder på Google, Facebook eller et andet platform.

Udforskning af markedet i Letland

Vi udforsker markedet og finder de kanaler og platforme, som vil give mest success for dig i Letland. God forståelse af den lettiske marked er vigtig for at sikre, effektiv forbrug og fordeling af ressourcer.

Samtidig hjælper vi dig også med de sproglige udfordringer. For at gøre sin markedsføringsindsats effektiv handler det ikke kun om oversættelse af din hjemmeside til lettisk. Det er vigtigt, at dit indhold kontekstuelt, sprogligt og psykologisk taler til dine lettiske kunder. Alle disse opgaver kan WeMarket hjælpe dig med, for at sikre effektivt opstart med annoncering i Letland.

Udvikling af en marketingstrategi for vækst og success i Letland

Ud fra vores research vil vi sammen med dig udvikle en strategi, som ville passe bedst til din virksomhed og dens mål. Alle vores eksisterende kunder har unikke mål og behov, derfor er vi i stand til at planlægge en markedsføringsstrategi, som vil gøre en forskel.

I samarbejde med dig vil vi finde konkrete, målbare KPI’er, som vil hjælpe dig monitorere din virksomheds udvikling og vækst i det lettiske marked.

Markedsføring af produkter i Letland

E-handel har ikke så stor markedsandel i Letland endnu, som i Danmark, men det betyder også, at du har mulighed for at være en frontløber i et nyt marked med stor potentiale.

Letland blev hårdt ramt af den økonomiske krise i 2008/2009, men siden den har BNP i Letland vokset, arbejdsløshedstal er faldet og den gennemsnitlige indkomst i familierne vokset. Derfor er det en oplagt mulighed at markedsføre dine produkter i Letland.

Letland har relativt få lettiske webshops – primært webshops, som sælger elektronik og hvidevare, samt nogle mindre webshops, som er ejet af små designbrands.

De mest populære e-handelssider i Letland er sider, som e-Bay, Wish, Asos og Boohoo, men e-handel har næsten uendelige muligheder for vækst og udvikling i Letland. Mange af hjemmesiderne, som letter bruger til onlinehandel er sider, som er populære i EU, men mange af disse sider er ikke tilpassede til Letland og de lettiske købere. Det efterlader et hul i markedet, hvor der er plads til nye brands og salg af produkter indenfor alle brancher.

Produktion og eksport til Letland

Mange Skandinaviske og Nordeuropæiske lande har produktion i Letland eller eksporterer deres færdige produkter til salg i Letland. I 2010 skrev Berlingske Business, at Letland er den nye outsourcing Mekka i Europa og siden den har flere og flere virksomheder outsourcet deres produktion til Letland.

Produktion, bearbejdning og diverse opgaver indenfor metalindustri, træindustri og tekstilindustri er kun få af de diverse industrier, som outsourcer deres arbejde til Letland. Outsourcing til Letland er meget omkostningseffektiv og derfor er der flere og flere virksomheder, som vælger produktion i Letland, i stedet for produktion i Asien. Det er et af de kendetegn, som igen beviser Letlands store potentiale.

Hvorfor vælge WeMarket til markedsføring i Letland?

  • WeMarket består af 25 eksperter med bred viden indenfor søgemaskineoptimering, PPC, SoMe markedsføring, design, udvikling, salg, reputation management og strategi.
  • WeMarket har en lettisk talende SEO-ekspert, som har erfaring indenfor on-page optimeringer, linkbuilding og media outreach i Letland.
  • WeMarket har hjulpet sine kunder med diverse markedsføringsprojekter i Letland, Norge, Sverige, Tyskland, England, Holland, Frankrig, Belgien, Finland, Spanien, Island og selvfølgelig Danmark.
  • God forståelse for de diverse problematikker man skal være opmærksom på, når man starter arbejde i nye markeder.
  • Vi skaber resultater, du kan læse udtalelser fra vores kunder her.

 

Hvis du er stadigvæk ikke 100% overbevist om det store potentiale, som Letland kan tilbyde din virksomhed, kan du kontakte os, for at vifte mulighederne. Sammen kan vi finde en løsning, som passer alle parter, til at sælge dansk kvalitet i Letland. 🙂

Du kan udfylde vores kontaktformular eller ringe på 71 99 34 74.

Hvis du mangler inspiration, kan du læse om diverse emner indenfor digital markedsføring på vores blog, eller se vores Marketing Quickfix videoer.