Skrevet af: Thomas Haurum
25. april 2018

Gmails største opdatering i årevis

Google er i gang med at lancere en fornyet udgave af Gmail. Det er der som sådan ikke noget vildt i, da Google opdaterer deres mailsystem løbende. Denne gang har Gmail dog fået nogle ret vilde features, som vi lige vil fremhæve.

De vigtigste kommer her:

  1. Reagér på mails direkte i indbakken. Som bruger vil du nu kunne reagere på en mail direkte i indbakken. Det vil sige, at du vil kunne markere en mail som læst og arkivere eller slette den, inden du overhovedet har klikket på mailen.
  2. Snooze dine mails. Det ligger ret meget i navnet, men snooze-funktionen gør det muligt for dig at få mailen til at dukke op igen senere på dagen, senere på ugen eller ugen efter. Dette kan du også gøre direkte fra indbakken, som vist ovenfor.
  3. AI vurderer vigtigheden af dine mails. Google bruger nu AI til at udse dine vigtigste mails og løbende minde dig om at få dem besvaret.
  4. Fortrolighedstilstand. Med dette nye sikkerhedslag, kan du som afsender af en mail i Gmail beslutte, hvor længe din mail skal være tilgængelig. Du kan også sørge for, at mailens indhold ikke kan kopieres, downloades eller udskrives. Og hvis der virkelig er tale om fortroligt indhold, kan du sikre dig, mailen kun kan åbnes med et kodeord, der sendes til modtageren på sms.

Du kan læse om resten af Gmails opdateringer og se eksempler på dem lige her. Det forventes, at ændringerne vil blive rullet ud henover de næste par uger, og som altid med design- og funktionsændringer i Gmail, vil du kunne veksle mellem det “nye” og det “gamle” Gmail i en periode.

Læs også:
Sådan installeres Facebook Chat Plugin
Spor dine telefonopkald i online markedsføring
Online annoncering – Hvilke platforme skal jeg (og skal jeg ikke) benytte?