Skrevet af: Thomas Haurum
10. februar 2023

Effekten af Amazons ‘Product Bundling’

At anvende Amazons ‘Product Bundling’ er en effektiv strategi, som du kan anvende til at booste dit salg og dermed din indtjening på platformen. ‘Product bundling’ går ud på at sælge flere produkter under ét – altså en produktpakke med relaterede produkter. Dette kan være en fantastisk metode til at øge gennemsnitsværdien af ordrerne og dermed generere et større salg for din virksomhed. I dette blogindlæg kommer vi ind på den gode effekt af Amazons Product Bundling, og hvordan det kan hjælpe dig med at booste dit salg og din indtjening.

 

Øget gennemsnitsværdi for dine ordrer (Average Order Value (AOV))

En af de største fordele ved product bundling er den øgede gennemsnitsværdi for dine ordrer (AOV). Når kunder køber flere produkter på denne måde, er det mere sandsynligt, at de bruger flere penge på hver handel. Dette kan være en rigtig god metode til at øge din indtjening og dit salg på Amazon.

Krydssalg og mersalg (cross-selling og upselling)

En anden fordel ved Amazons ‘Product Bundling’ er, at det kan bruges som en del af din krydssalgs- og mersalgsstrategi. Når du lægger produkter i samme bundle, kan du også foreslå supplerende varer, som passer godt sammen med varerne i dit bundle, hvilket øger sandsynligheden for, at kunder køber flere produkter af dig. Det kan ligeledes give kunderne incitament til at købe flere varer af dig, hvis du tilbyder et bundle til en nedsat pris.

 

Øget produktsynlighed

Ved at lægge produkter i det samme bundle kan du øge synligheden for de produkter, der er inkluderet i det. Det skyldes, at en kunde vil blive præsenteret for de øvrige produkter, der er i dit bundle, og ikke kun det produkt, de har klikket sig ind på. Dette kan være en rigtig god ting at gøre, hvis du gerne vil øge synligheden for de produkter, der måske ikke performer så godt på egen hånd.

 

At lave tilpassede pakker

Product bundling gør det også muligt at lave tilpassede pakker, som imødekommer specifikke kundebehov og -præferencer. Og det kan være en rigtig god metode til at målrette sine produkter mod nichemarkeder og dermed øge salget inden for de markeder. Ved at lave tilpassede pakker kan du derudover også øge den opfattede værdi af dine produkter, hvilket kan føre til øget salg og indtjening.

 

Øget loyalitet over for dit brand

Sidst, men ikke mindst, kan product bundling også øge brandloyaliteten. Når kunder køber en pakke med flere produkter fra dig, er det mere sandsynligt, at de vender tilbage til din produktside for at købe noget mere i fremtiden. Derudover kan det også give kunderne incitament til at købe flere af dine produkter og dermed blive tilbagevendende kunder, hvis du tilbyder et bundle til en nedsat pris.

 

Amazons Product Bundling kan booste dit salg

Amazons Product Bundling kan være en meget effektiv strategi, når det handler om at booste dit salg og din indtjening på platformen. Ved at øge den gennemsnitlige værdi for dine ordrer, lave kryds- og mersalg, øge produktsynligheden, skabe tilpassede produktpakker (bundles) og at øge loyaliteten over for dit brand kan du øge dit salg og dermed din indtjening på Amazon. Husk, at product bundling ikke er en løsning, der passer til alle og i alle situationer, og det er vigtigt at eksperimentere med forskellige bundle-kombinationer og prisfastsættelsesstrategier for at finde den rigtige løsning, der virker for din virksomhed.

 

Har du brug for hjælp med Amazon? Der er ingen grund til at lede videre. Bare udfyld formularen, og så kontakter vi dig. Klik dig ind på: https://wemarket.dk/kontakt/.