B2B Marketing
Vi sikrer dig nye kunder - også i B2B segmentet!


SCROLL

Skal vi hjælpe dig med B2B marketing?

B2B marketing eller business-to-business markedsføring handler om én virksomheds kommunikation med en anden virksomhed. I B2B marketing er kundernes beslutningsprocess længere, da salgsvolumen typisk er meget større, og alt skal godkendes af flere led, inden en aftale kan lukkes. Derfor er der andre faktorer, der er vigtige i B2B markedsføring for effektivt at kunne engagere og overbevise potentielle kunder om at gøre en handel.

WeMarket har stor erfaring med B2B-segmentet, og derfor kan vi hjælpe dig med alt fra opstart til vedligeholdelse:

Hvorfor vælge WeMarket til B2B marketing?

Gennem årene har vi arbejdet med mere end 200 kunder fra B2B segmentet. Vi har hjulpet dem med realiseringen af større og mindre tiltag, så de effektivt har kunnet opnå deres mål med B2B markedsføring.

Om det har været varetagelsen af søgemaskineoptimering eller udarbejdelsen af en større B2B markedsføringsstrategi med adskillige platforme og kanaler, så har vi skabt gode resultater for vores kunder.

Hos WeMarket er der ingen overraskelser – Vi sørger for at afstemme forventninger og udarbejder i samarbejde med vores kunder en handlingsplan, som vi arbejder målrettet efter for at skabe kendskab, trafik og salg for vores kunder.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Strategi – saml din B2B markedsføring ét sted

For at have det forkromede overblik foretrækker vi at have ansvaret for alle de markedsføringsplatforme, vores kunder anvender. På den måde kan vi holde øje med udvikling og trends på samtlige kanaler og sørge for, at vi er med helt oppe forrest i bussen, samtidig med, at vi holder os til aftalte handlingsplan samt kundernes budgetter.

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at de bedste marketing resultater bliver skabt i synergi, når du markedsfører på flere forskellige platforme og kanaler på samme tid. Men derfor er det ikke nemt at finde de bedste løsninger og komme i gang med B2B markedsføring. Her kan du stole trygt på, at vores dygtige medarbejdere hjælper dig hele vejen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

SEO som en del af B2B marketing

Søgemaskineoptimering en vigtig del af marketing – også for B2B virksomheder. WeMarket arbejder med SEO i nogle af de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark og udland, og vores dygtige SEO-medarbejdere vil effektivt hjælpe dig i gang med alle on- og off-page optimeringer af din hjemmeside. Vi sikrer dig det største udbytte af din investering i B2B SEO.

Vi hjælper dig med:

 • On-page optimering – En teknisk gennemgang af din hjemmeside, der identificerer problematikker, muligheder for hastighedsoptimering, søgeordsanalyse og alt andet nødvendigt for, at du effektivt kan komme i gang med søgemaskineoptimering
 • Off-page optimering – Vi varetager alle aktiviteter for at skaffe trafik, kendskab og domæne-autoritet til din hjemmeside.
 • Lokal og international SEO – afhængigt af dine mål og din virksomheds størrelse kan vi hjælpe dig med at blive kongen i dit lokalområde eller brede dig ud over landets grænser.
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

B2B marketing på Google

Med B2B marketing gennem Google AdWords kan du effektivt finde frem til og konvertere nye kunder. WeMarket har mange års erfaring i arbejdet med Google AdWords, og vi har hjulpet mere end 200 B2B kunder med at komme i gang med annoncering på Google. Vi hjælper dig med:

 • Opsætning af Google AdWords – så du kan komme i gang med effektiv annoncering på Google.
 • Søgekampagner – Vi sørger for, at dine kunder kan finde dig.
 • Google Shopping annoncering – Vi opsætter effektive shopping kampagner.
 • Display annoncering – Også kendt som bannerannoncering.
 • YouTube annoncering – Effektiv formidling af dit budskab til din målgruppe.

WeMarket kan hjælpe dig i opstartsfasen, hvis Google AdWords er et nyt disciplin for dig og din virksomhed. Hvis din virksomhed eller organisation allerede er i gang med Google AdWords, men du måske ikke kan mærke den ønskede effekt eller betaler alt for høje klikpriser, så kan WeMarket hjælpe dig med at optimere dine kampagner, så du får den højest mulige ROAS for indsatsen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Inbound Marketing

Gennem en blanding af diverse værktøjer kan WeMarket hjælpe dig med at udvikle en effektiv inbound marketing strategi, så du kommer til at lægge top-of-mind hos kunderne i netop din branche.

Inbound marketing, også kaldet pull-marketing, er alle de markedsføringsaktiviteter, du kan lave for at trække potentielle kunder ind i dit univers. Inbound eller pull-marketing vil typisk være en blanding af forskellige aktiviteter med det formål at udvide din rækkevidde til relevante målgrupper og i synergi med diverse remarketing aktiviteter hjælpe dig med at finde frem til potentielle kunder, som allerede kender din virksomhed og har udvist interesse for dit produkt.

Leadgenerering er en af de vigtigste aktiviteter for en effektiv B2B marketing strategi – læs mere om leadgenerering her!

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Marketing Automation for B2B kommunikation

Med Marketing Automation kan du ramme dine kunder på de helt rigtige tidspunkter. Du kan kommunikere med stort antal leads på en automatiseret og målrettet måde. Med Marketing Automation kan du tilpasse din budskab til præcis den stadie i overvejelses- og købsprocessen, som dine leads befinder sig i.

Du kan med fordel stole på WeMarket til at hjælpe dig komme i gang med Marketing Automation, vi kan hjælpe dig med:

 • Customer Journey – Forstå din målgruppe, deres interesser og behov, så du kan effektivt kommunikere med dine kunder i alle stadier af kunderejsen.
 • Lead tracking – Følge dine besøgende og analysere deres adfærd.
 • Lead score – Vurdere, hvor varme eller købsparate er dine leads.
 • Automation – Sætte din inbound marketing på autopilot.
Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74