INSTAGRAM
Vil du fange brugerne på Instagram?


SCROLL

Instagram – udvid brandkendskab og øg din kundebase

Kan det betale sig at implementere Instagram som en del af din markedsføringsstrategi? For mange virksomheder er Instagram et blødt og ukonkret medie, men det kan også være et resultatskabende og effektivt redskab til annoncering.

Hvorfor vælge WeMarket til annoncering på Instagram?


Instagram er ejet af Facebook, og annoncering på Instagram er derfor en slags forlængelse af Facebooks annonceringssystem. Men det er vigtigt at huske, at Instagram og Facebook ikke er én og samme ting.

Instagram bygger i meget høj grad på storytelling og visuelle virkemidler, og det betyder bland andet, at der er langt mere fokus på annoncebillede end tekst. For brugerne er Instagram et opdagelsesværktøj, hvor en flot, visuel verden af ting, man interesserer sig for, udforskes.

Dét arbejder vi altid ud fra, når vi hos WeMarket arbejder med annoncering på Instagram. Så hvis din virksomhed ligger i området i og omkring Herning, Ikast og Holstebro, skal du ikke tøve med at tage fat i os.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Opsætning af virksomhedsprofil

Når man konverterer sin almindelige Instagram-profil til en virksomhedsprofil, får man del i flere fordele. Du får bl.a. adgang til Instagram Indblik, der fungerer ligesom Facebook Insights.

Du vil få en masse brugbar demografisk data på dine følgere, og du vil kunne se, hvornår dine følgere er mest aktive. Alt dette vil du kunne bruge til din fordel, når du skal markedsføre dig på platformen.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Business Manager

I det Facebook i sin tid opkøbte Instagram, foregår annoncering på Instagram også fra Facebooks Business Manager. Det er det værktøj, du kan bruge til at samle alle dine aktiviteter, herunder Instagram, tilknyttet Facebook ét sted, og det er gratis.

Værktøjet har så mange forskellige funktioner, at det kan være vanskeligt at danne sig et overblik, men vi har stor erfaring med anvendelse af Business Manager, og vi er derfor helt sikre på, vi også kan hjælpe dig.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Annoncering

Som nævnt ovenfor er Instagram ejet af Facebook, og annonceringsværktøjet til Instagram kan derfor ses som en slags forlængelse af Facebooks annonceringssystem. Når du skal oprette annoncer på Instagram, gøres det gennem Facebook Ads Manager, som du tilgår via din Facebook Business Manager.

Vi har mere end 1000 kampagner på samvittigheden og dermed den nødvendige erfaring til at sikre dig værdi for dine annoncekroner på Instagram.

Kontakt WeMarket+ 45 71 99 34 74

Strategi

Instagram er et visuelt medie med fokus på storytelling og formidling gennem billeder. Det betyder, at det visuelle har langt højere betydning end annonceteksten. Din målgruppes interesse skal fanges ved hjælp af video og billeder, der har det rette udtryk.

Som annoncør er du nødt til at behandle Instagram som en separat platform og ikke som en forlængelse af Facebook. Og det kræver en ekstra indsats. WeMarket har været med siden, annoncering blev en mulighed på Instagram. Vi ved, hvad vi laver, og hvordan du fanger din målgruppes interesse på mediet.

Lad os tage en snak

Over 350 virksomheder har allerede valgt WeMarket.

71 99 34 74