INSTAGRAM
Vi har været med siden begyndelsen og er din erfarne sparringspartner

Få professionel hjælp til annoncering på Instagram

 
Kan det betale sig at implementere Instagram som en del af sin markedsføringsstrategi?
Instagram stormer derudaf og har nu mere end 400 millioner brugere på verdensplan. Men for mange virksomheder er Instagram et blødt og ukonkret medie og bliver derfor ikke anset som et resultatskabende og effektivt redskab til annoncering. Det kan det dog sagtens være.

Instagram er ejet af Facebook, og annoncering på Instagram er derfor en slags forlængelse af Facebooks annonceringssystem. Selvom de to medier har mange af de samme features og værktøjer, er det vigtigt at huske, at Instagram og Facebook ikke er én og samme ting. De to medier har nogle simple, men meget betydningsfulde forskelle.

Instagram bygger i meget høj grad på storytelling og visuelle virkemidler, og det betyder bland andet, at der er langt mere fokus på annoncebillede end tekst. For brugerne er Instagram et opdagelsesværktøj, hvor en flot, visuel verden af ting, man interesserer sig for, udforskes.

Som annoncør er man derfor nødt til at behandle Instagram som en separat platform, og det kræver en ekstra indsats. Hvis du har behov for hjælp til at komme i gang, er du meget velkommen til at smide dit nummer – så kontakter vi dig!

Få prof. hjælp til:


  • Sideopsætning
  • Business Manager
  • Strategi
  • Annoncering

Under kyndig vejledning af WeMarket er vi gået fra 5.000 til over 30.000 fans på Facebook. Det er vi godt tilfredse med.

Deres viden har sparet mig for mange fejltrin og hjulpet Finderskeepers i den rigtige retning på de sociale medier.

Disse folk er ekstremt specialiseret, men formidler mulighederne på Facebook i øjenhøjde.

Vil du have succes i din virksomhed?

Vi udvikler din forretning med fokus på bundlinjen. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering og kom endnu nærmere dine potentielle kunder.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@WeMarket.dk