ANNONCERING
Vi har over 1000 kampagner på samvittigheden – skal vi hjælpe dig?


SCROLL

Få professionel hjælp til annoncering på de sociale medier

Alle kan oprette en annonce på Facebook eller smide et billede på Instagram, men det bliver ofte noget mere komplekst i forbindelse med større kampagner eller målrettede indsatser med mange annoncer, KPI’er der skal dokumenteres, og budgetter der skal overholdes.

De mange forskellige sociale medie-platforme, der findes i dag, har gjort sig umage for at gøre deres annonceværktøjer tilgængelige for alle – lige fra amatører til kommunikationsfolk og marketingbureauer. Men én ting er oprettelsen af en enkelt annonce eller to, noget helt andet er den kontinuerlige strøm af opslag og annoncer, der skal understøtte din virksomheds målsætninger og KPI’er og sørge for, at det er dig, der ligger top of mind, når dine potentielle kunder skal træffe deres beslutning.

Hos WeMarket var vi blandt de første danske annoncører på Facebook, og vi har mere end 1000 annoncekampagner på samvittigheden. På det grundlag tør vi godt sige, at vi ved, hvad vi laver.

Vi arbejder til dagligt med annoncering på tværs af platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn, og uanset om du mangler generel rådgivning, eller om du mangler hjælp til opsætningen af din næste kampagne, kan du roligt søge hjælp hos os.

Med over 200 forskellige kunder har vi den fornødne erfaring, og når du har brug for en stærk, ekstern partner, vil WeMarket gerne byde ind på opgaven!

Under kyndig vejledning af WeMarket er vi gået fra 5.000 til over 30.000 fans på Facebook. Det er vi godt tilfredse med.

Deres viden har sparet mig for mange fejltrin og hjulpet Finderskeepers i den rigtige retning på de sociale medier.

Disse folk er ekstremt specialiseret, men formidler mulighederne på Facebook i øjenhøjde.

Vil du have succes med annoncering på Facebook?

Hos WeMarket ved vi, hvad vi laver. Vi var blandt de første danske annoncører på Facebook og har mere end 1000+ annoncekampagner på samvittigheden. Udfyld formularen og få hjælp til at komme i den digitale superliga.

Thomas Haurum
Direktør, WeMarket.dk
71 99 34 74
support@wemarket.dk